Nieuws

Influ-answer time met Lois Abbingh!

Wereldkampioen handbal Lois Abbingh is als jong meisje met haar gezin verhuisd, zodat zij zich volledig kon focussen op haar topsport carrière. Inmiddels heeft ze al in meer dan vier verschillende landen gespeeld,  is ze vele medailles rijker, maar ontbreekt dé medaille van de Olympische Spelen nog. Hier traint ze nu hard voor met het team. Ook heeft Lois onlangs via Influencers of Sports een samenwerking gedaan met Hansaplast. Ben jij ook benieuwd naar de carrière van Lois en hoe zij de samenwerking vond met Influencers of Sports en Hansaplast? Je leest het hieronder!

Kun je ons iets meer vertellen over jouw topsport carrière? Hoe ben je aan de top gekomen?

Mijn topsportcarrière begon eigenlijk écht op mijn dertiende. Mijn ouders zijn samen met mij en mijn zusje verhuisd naar een andere plaats, zodat ik mij volledig op het handbal kon richten. Op mijn vijftiende ging ik al het huis uit en intern op Papendal, de handbalacademie. Vervolgens heb ik op mijn zeventiende mijn eerste profcontract in Duitsland getekend en nu zit ik al tien jaar in het buitenland. Ik heb in Duitsland, Roemenië, Frankijk en Rusland gespeeld en nu ben ik net een nieuw seizoen begonnen in Denemarken!

Wat is jouw mooiste sport- en leermoment tot nu toe?

Mijn mooiste sportmoment is natuurlijk wel het goud op het Wereldkampioenschap van afgelopen december. Dat was echt een droom van ons waar we zo lang naar toe hebben gewerkt en als dan alles zo op zijn plek valt, voelt dat fantastisch! Natuurlijk ben ik er ook trots op dat ik de winnende mocht maken.

Hoe heb je de samenwerking met Influencers of Sports en Hansaplast ervaren?

De samenwerking met Influencers of Sports en Hansaplast verliep echt super. Hansaplast is echt een merk dat bij mij past. Niet alleen omdat ik elke dag sportcompressie gebruik, maar ook vanwege de blarenpleisters en sporttape. Elke topsporter heeft, helemaal nu aan het begin van het seizoen, altijd last van blaren.

Wat hoop je in de toekomst nog verder te bereiken in jouw carrière?

Ik hoop natuurlijk dat de Olympische Spelen volgend jaar gewoon door kunnen gaan en dat we daar een medaille winnen. Dat is echt een droom! We gaan als team keihard vechten om ook een medaille op de Olympische Spelen te halen. Dat is de enige medaille die nog ontbreekt, na al onze hele knappe prestaties van de afgelopen jaren.

Ben je na het lezen van dit interview enthousiast over Lois en benieuwd wat zij voor jouw merk kan betekenen? Neem dan gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op! Wij helpen je graag verder!

wil je jouw merk in beweging zetten door middel van influencer marketing?

contact opnemen bekijk influencers

Not yet read?

  • Nieuws 7 November 2022 Influencer marketing trends 2023 Read more
  • Nieuws 26 October 2022 Business Lead – Influencers of Sports Read more
Back to overview