Nieuws

Maak kennis met… Luka!

IN DE “MAAK KENNIS MET” BLOG STELLEN WE JE VOOR AAN HET TEAM VAN INFLUENCERS OF SPORTS. DEZE WEEK IS HET DE BEURT AAN ONZE NIEUWE STAGIAIRE, LUKA VERBEEK!

 

Hoe ben je bij Influencers of Sports terecht gekomen?

Op dit moment volg ik de opleiding Sport, Management & Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens hoor- en gastcolleges is House of Sports vaak aan bod gekomen. Tijdens mijn zoektocht naar een  marketingstage kwam ik een stagevacature van Influencers of Sports tegen. Ik was direct enthousiast. Na het lezen van de vacature kwam ik erachter dat Influencers of Sports ook nog eens onder House of Sports valt! Ik heb toen gelijk contact opgenomen!

Na meerdere gesprekken bleek er enthousiasme van beide kanten te zijn! Afgelopen maand ben ik gestart met mijn stage en ik zal tot april actief bezig zijn binnen het team van Influencers of Sports.

Wat maakt het werken bij Influencers of Sports zo leuk? 

Naast mijn passie voor sport heb ik gedurende mijn opleiding ontdekt dat ik veel interesse heb in (online) marketing. Bij Influencers of Sports komen sport en marketing samen en dat maakt het zo leuk! Als stagiair word ik meegenomen in het gehele proces van het opzetten en uitvoeren van een campagne en alle communicatie met de klant en de atleet die hierbij nodig is. Dit is erg leerzaam en als stagiair krijg ik gedurende het leerproces steeds meer verantwoordelijkheid.

Verder is House of Sports als bedrijf super gaaf. Gezien de vele diensten die House of Sports levert, is er binnen de organisatie als stagiair, maar ook als werknemer, enorm veel te leren en te ontdekken!

Welke sport beoefen je zelf?

Vanaf jongs af aan heb ik in de jeugd altijd gehockeyd bij HC Naarden en op dit moment hockey ik daar nog steeds in Dames 1. We zijn een jong, fanatiek, maar vooral ook een gezellig en hecht team. Ik haal ontzettend veel energie uit alles wat hierbij komt kijken!

Verder heb ik tot mijn twaalfde naast hockey ook altijd gevoetbald, helaas viel dit op gegeven moment niet meer te combineren, maar wel heb ik hier een passie voor voetbal aan overgehouden! Naast hockey vind ik het op dit moment erg leuk om te padellen of om een rondje over de golfbaan te lopen! Tot slot houd ik er af en toe van om te gaan hardlopen!

Waarom een sportinfluencer voor een campagne?

Het inzetten van influencer marketing is natuurlijk een enorme trend. Influencers zijn voor velen een rolmodel en dus invloedrijk voor mensen die actief zijn op social media. Sport influencers hebben een trouwe fanbase en delen hun passie voor sport met hun volgers. Door deze gedeelde passie kan een campagne met een sport influencer zorgen voor veel awareness voor een merk!

wil je jouw merk in beweging zetten door middel van influencer marketing?

contact opnemen bekijk influencers

Not yet read?

  • Nieuws 14 August 2023 Maak kennis met… Hilde! Read more
  • Nieuws 8 February 2023 Maak kennis met… Sophie! Read more
Back to overview