Influencer marketing

Hansaplast

Uitgangspositie Partnership Hansaplast

Hansaplast is één van ‘s werelds meest vertrouwde merken voor wondverzorging. Het biedt slimme producten, oplossingen en innovaties. Want bij Hansaplast willen ze dat je kunt genieten van de dagelijkse dingen. Zonder je te veel zorgen te maken over de kleine ongemakken. Of het nu gaat om een blaar op de voet of een klein wondje. Een verstuikte enkel of rugpijn.

CAMPAGNE 2020

De campagne met Hansaplast draaide om het lanceren van de Hansaplast Sportcompressie lijn. Namelijk de compressiekousen en de compressie armsleeves. Influencers of Sports heeft in samenwerking met Hansaplast een topteam opgezet van twaalf verschillende sportinfluencers. Uit verschillende takken van sport. Het team bestaande uit: Jeroen Hertzberger, Suzanne Brummel, Maret Balkestein-Grothues, Margot van Geffen, Selena Piek, Laura Dijkema, Marit Bouwmeester, Puck Moonen, Koen Smet, Lois Abbingh, Björn Koreman en Japke Janneke hebben middels Instagram Posts, Instagram Story’s en blogs deze campagne succesvol uitgezet.

Hansaplast Sportcompressie biedt compressie en ondersteuning aan de spieren tijdens het sporten. Hierdoor helpt sportcompressie om de bloedcirculatie te verbeteren. Waardoor spieren sneller kunnen herstellen en spierschade kan worden voorkomen. Ideaal voor sporters om prestaties en wendbaarheid te verbeteren en deze campagne vorm te geven.

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen het team van twaalf topsporters en Hansaplast tot stand gekomen. Tijdens deze campagne wilde Hansaplast graag samenwerken met Jeroen, Suzanne, Maret, Margot, Selena, Laura, Marit, Puck, Koen, Lois, Björn en Japke om volgers uit verschillende takken van sport te bereiken en bekendheid te genereren rondom de Sportcompressie lijn.

Het resultaat

Tijdens de campagne hebben onze twaalf topsporters via Instagram content gedeeld onder hun doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.