Wij selecteren de beste influencers uit de sport voor jouw merk

Wil je jouw merk onder de aandacht brengen op een vertrouwde en authentieke manier? Of wil je starten met Influencer marketing maar weet je niet goed waar te beginnen? Influencers of Sports denkt graag met je mee.

Een huis vol expertise

Influencers of Sports is een onderdeel van het sportmarketingbureau House of Sports. Al meer dan 15 jaar werkt House of Sports voor sporters, sportbonden en het bedrijfsleven en brengt deze werelden bij elkaar. Op de website van House of Sports lees je meer: houseofsports.nl

 

“Door onze jarenlange ervaring in de sport en de slimme technologie van het platform vinden wij de juiste match voor onze opdrachtgevers”

Ons team

Ontmoet onze medewerkers! Ben je in de buurt? Kom gerust langs voor een kop koffie.

Kom je ons team versterken?

Bij Influencers of Sports zijn we altijd opzoek naar creatieve en enthousiaste talenten. Mensen met een passie voor sport die in een dynamische en ambitieus bedrijf willen werken. Ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer op onderstaande vacature(s)!

Staat de ideale vacature er niet tussen?

Laat ons weten waarom jij onze nieuwe aanwinst bent. Stuur een open sollicitatie met je cv en motivatie naar info@influencersofsports.com t.a.v. Leonie Oudshoorn.