Wij selecteren de beste influencers uit de sport voor jouw merk

Wij zijn een onafhankelijk influencer-, en campagnebureau gevestigd in het centrum van Ouderkerk aan de Amstel. Influencers of Sports brengt het bedrijfsleven en de Nederlandse topsportwereld via influencer marketing bij elkaar. In samenwerking met Join Marketing hebben wij een all-in-one-platform gebouwd waarop momenteel meer dan 800 sporters uit Nederland zijn aangesloten vanuit tientallen sportcategorieën. Met drie medewerkers creëren wij dagelijks passende influencer strategieën voor klanten op basis van hun (merk)doelstellingen om een maximale impact te realiseren.

Een huis vol expertise

Influencers of Sports is een onderdeel van sportmarketingbureau House of Sports. Al meer dan 15 jaar werkt House of Sports voor sporters, sportbonden en het bedrijfsleven en brengt deze werelden bij elkaar.

“Influencers of Sports heeft een proactieve en gedreven houding en denkt graag mee om de campagne zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Na afloop hebben we ook goede learnings overgehouden voor een vervolgcampagne.”

 

Lars Janssen - Beiersdorf

Ons team

Ontmoet onze medewerkers! Ben je in de buurt? Kom gerust langs voor een kop koffie.

Kom je ons team versterken?

Bij Influencers of Sports zijn we altijd opzoek naar creatieve en enthousiaste talenten. Mensen met een passie voor sport die in een dynamische en ambitieus bedrijf willen werken. Ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer op onderstaande vacature(s)!

Staat de ideale vacature er niet tussen?

Laat ons weten waarom jij onze nieuwe aanwinst bent. Stuur een open sollicitatie met je cv en motivatie naar info@influencersofsports.com t.a.v. Famke van Duinen.