Nieuws

Maak kennis met… Hilde!

IN DE “MAAK KENNIS MET” BLOG STELLEN WE JE VOOR AAN HET TEAM VAN INFLUENCERS OF SPORTS. DEZE WEEK IS HET DE BEURT AAN ONZE NIEUWE CAMPAGNE MANAGER, HILDE DE VRIES !

 

Hoe ben je bij Influencers of Sports terecht gekomen?

Vanuit mijn opleiding Sport, Management en Ondernemen heb ik mijn afstudeerstage gelopen bij House of Sports. Destijds maakte ik deel uit van het campagne team en ben ik vanuit daar verder gegaan bij ons in-house productiebureau TEN content Agency. Bij House of Sports heb ik mogen ervaren hoe het is om een campagne van A tot Z te begeleiden voor grote merken binnen de sport. Daarna bij TEN de uitdaging aan gegaan om met het team de content te maken om de boodschap van de klant op een goede manier over te brengen. Nu, twee jaar later, komt voor mij alles samen bij Influencers of Sports!

Wat maakt het werken bij Influencers of Sports zo leuk? 

Bij Influencers of Sports komen voor mij twee werelden bij elkaar. Dit maakt het voor mij zo leuk. Hier kan ik mijn passie voor sport en interesse in online/social media marketing combineren om samen met de sporters en klanten de juiste content te maken.

Zelf ben ik online erg actief. Voor entertainment redenen, maar ook om te zien hoe merken hier verbinding vinden met hun doelgroep. Zoeken naar de juiste match tussen sporters en merken is voor mij een uitdaging die het werk zo leuk maakt.

Welke sport beoefen je zelf?

Zelf ben ik actief binnen fitness/powerliften en loop ik veel hard. Het leuke aan deze sport vind ik de uitdaging die je aan gaat met jezelf. Mijn liefde voor de sport is ontstaan vanuit een soort noodzaak. Ik ben namelijk geboren met een rug afwijking. Dit houdt voor mij in dat ik een stuk van een eindplaat (zachte plaat tussen twee wervels) mis. Hier heb ik lange tijd dagelijks last van gehad, totdat iemand mij het advies gaf om een intern korset te bouwen. Door middel van training heb ik dit kunnen bereiken en ben ik van mijn dagelijkse pijn af!

Zo heb ik vroeg geleerd hoeveel verschillende voordelen sport met zich mee brengt. Sport heeft de mogelijkheid om mensen te verbinden en het brengt veel voor persoonlijke ontwikkeling. Naast dat ik geniet van de uitdaging binnen mijn sport levert het mij concreet op dat ik nu pijnloos door mijn dagen kom!

Waarom een sportinfluencer voor een campagne?

Een influencer wordt ingezet voor een campagne omdat deze persoon met zijn of haar persoonlijke merk een following heeft opgebouwd. Voor veel influencers komt dit voort uit een interesse die zij hebben uitgebreid en zich in hebben gespecialiseerd. Een topsporter doet dit met betrekking tot zijn of haar sport. Vanaf jongs af aan speelt de sport een hoofdrol in het leven van de persoon. Door de prestaties die zij hierin bereikt hebben, bouwen zij organisch een following op. Het mooie aan sport influencers vind ik dat zij vanuit hun oprechte liefde voor sport een doelgroep kunnen bereiken. Zij leven dag in dag uit voor hun sport en dit maakt hen dan ook interessant om te volgens. Hun content is oprecht en dit zie je dan ook snel terug op hun social media kanalen!

wil je jouw merk in beweging zetten door middel van influencer marketing?

contact opnemen bekijk influencers

Not yet read?

  • Nieuws 13 September 2023 Maak kennis met… Luka! Read more
  • Nieuws 8 February 2023 Maak kennis met… Sophie! Read more
Back to overview