Brand awareness

Werken bij Defensie

ADVENTURE UNKNOWN

In de serie ‘Influencers uitgedaagd’’ lopen skateboardster Roos Zwetsloot en kickbokser Remy Bonjasky mee met de kennismakingsdagen van de Luchtmobiele Brigade. Drie loodzware dagen waarbij ze hun grenzen verleggen tijdens extreme oefeningen, moeten presteren onder druk, het tonen van discipline en dealen met weinig slaap.

ONTDEK HET ONBEKENDE

Het doel van de serie is tweeledig. Defensie wil laten zien wat het met iemand doet als je iets gaat doen waarvan je geen idee hebt wat er te wachten staat. Hoe ga je daarmee om? Hoe reageer je daarop? Tegelijkertijd kunnen we met deze serie laten zien aan de doelgroep wat je allemaal kunt verwachten tijdens de kennismakingsdagen van de Luchtmobiele Brigade. Om zo meer mensen enthousiast te maken!

De serie is opgesplitst in verschillende afleveringen. Per aflevering krijgen de kijkers een beeld van het gehele proces. Van zwoegen door de modder en kruipen over een ijskoude grond tot het testen van hun uithoudingsvermogen in het water. Als topsporters hebben ze zichzelf bewezen, maar zijn ze ook klaar voor de opleiding van de Luchtmobiele Brigade? Bekijk hier alle afleveringen!

ROL INFLUENCERS OF SPORTS

Via Influencers of Sports en Radancy is de samenwerking tussen Defensie, Roos & Remy tot stand gekomen. Het doel van de campagne was om awareness te creëren rondom de kennismakingsdagen van de Luchtmobiele Brigade.

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen!