Ambassadorship

Hansaplast ambassadeursteam

Hansaplast stelt vier topsporters als ambassadeur aan

Het Hansaplast ambassadeursteam! Door en voor sporters: de producten van Hansaplast worden ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde fysiotherapeuten, sportartsen en atleten. Om zoveel mogelijk sporters op allerlei sportgebieden kennis te laten maken met de functies van haar producten, zijn vijf topsporters als ambassadeur aan Hansaplast verbonden. Handbalster Lois Abbingh, hockeyers Koen Bijen & Miles Bukkens, voetbalster Daphne van Domselaar en atleet Ramsey Angela.

 

#HANSAPLASTAMBASSADEUR

In aanloop naar de diverse belangrijke wedstrijden in de afgelopen sportjaren en 2023 delen de vijf topsporters samen met Hansaplast content op hun eigen kanaal en op het kanaal van Hansaplast Nederland, dit doen ze o.a. door het creëren van reels, foto’s en stories. Zo geeft elke topsporter o.a. een live workout sessie met daarin tips en tricks op het gebied van hun sportdiscipline en worden er verschillende producten van Hansaplast actief afgebeeld op de kanalen van de diverse sporters. Hansaplast sportproducten, zoals tapes, braces en compressie artikelen, bieden ondersteuning daar waar je dat nodig hebt. We zijn op zoek gegaan naar vijf atleten die zelf deze sportproducten gebruiken om hun prestaties te bevorderen en dit ook op hun platforms delen met volgers die vaak dezelfde sporten beoefenen. Miles, Lois, Koen, Daphne en Ramsey zijn daar de perfecte ambassadeurs voor.

Lois Abbingh: “Ik ben erg enthousiast over het ambassadeurschap en de samenwerking met Hansaplast. Met name de compressiekousen van Hansaplast gebruik ik regelmatig. Tijdens trainingen en wedstrijden ben ik continue aan het wenden en keren. De kousen van Hansaplast zitten niet té strak, maar geven wel precies op de goede manier compressie. Op mijn Instagram kanaal probeer ik mijn volgers te inspireren en ik hoop dat met deze samenwerking ook te gaan doen.”

 

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Hansaplast en de vijf ambassadeurs tot stand gekomen. We hebben als gezamenlijk doel om de sportieve doelgroep van deze ambassadeurs te bereiken. Dit is het vierde jaar dat wij samenwerken met Hansaplast en deze ambassadeurs mogen begeleiden.

Het resultaat van de samenwerking!

Zie hieronder het resultaat tot zover!

Bekijk meer cases!

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.