Ambassadorship

Hansaplast ambassadeursteam

Hansaplast stelt vier topsporters als ambassadeur aan

Het Hansaplast ambassadeursteam! Door en voor sporters: de producten van Hansaplast worden ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde fysiotherapeuten, sportartsen en atleten. Om zoveel mogelijk sporters op allerlei sportgebieden kennis te laten maken met de functies van haar producten, zijn voor 2021 en 2022 vier topsporters als ambassadeur aan Hansaplast verbonden. Voetbalster Kika van Es, hockeyer Jorrit Croon, handbalster Lois Abbingh, en judoka Noël van ’t End (in 2022 heeft Noël het team verlaten en is Ramsey Angela aangesloten als ambassadeur) laten in 2021 en 2022 zien hoe Hansaplast bijdraagt aan hun sportprestaties!

 

#HANSAPLASTAMBASSADEUR

In aanloop naar de diverse grote eindtoernooien in het sportjaar 2021 en 2022 delen de vier topsporters samen met Hansaplast content op hun eigen kanaal en op het kanaal van Hansaplast Nederland, dit doen ze o.a. door het maken van reels, foto’s en stories. Zo geeft elke topsporter o.a. een live workout sessie met daarin tips en tricks op het gebied van hun sportdiscipline en worden er verschillende producten van Hansaplast actief afgebeeld op de kanalen van de diverse sporters. Hansaplast sportproducten, zoals tapes, braces en compressie artikelen, bieden ondersteuning daar waar je dat nodig hebt. We zijn op zoek gegaan naar vier atleten die zelf deze sportproducten gebruiken om hun prestaties te bevorderen en dit ook op hun platforms delen met volgers die vaak dezelfde sporten beoefenen. Jorrit, Lois, Noël en Kika zijn daar de perfecte ambassadeurs voor.

Lois Abbingh: “Ik ben erg enthousiast over het ambassadeurschap en de samenwerking met Hansaplast. Met name de compressiekousen van Hansaplast gebruik ik regelmatig. Tijdens trainingen en wedstrijden ben ik continue aan het wenden en keren. De kousen van Hansaplast zitten niet té strak, maar geven wel precies op de goede manier compressie. Op mijn Instagram kanaal probeer ik mijn volgers te inspireren en ik hoop dat met deze samenwerking ook te gaan doen.”

 

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Hansaplast en de vier ambassadeurs tot stand gekomen. We hebben als gezamenlijk doel om de sportieve doelgroep van deze ambassadeurs te bereiken.

Het resultaat van de samenwerking!

Zie hieronder het resultaat tot zover!

Bekijk meer cases!

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.