Ambassadorship

Certina

Certina lanceert nieuw model samen met Lasse Walker

Al twee jaar lang is Lasse Walker trotse ambassadeur van Certina! In mei 2021 werd het ambassadeurschap gelanceerd met de DS Action Diver. Nu hebben ze een nieuw model de markt in gebracht, namelijk; de DS-8 40, 5mm Powermatic 80. Het horloge is uitzonderlijk goed bestand tegen temperatuurschommelingen en ongelofelijk schok bestendig. Of terwijl, het perfecte horloge voor Lasse!

Elk horloge heeft een eigen verhaal welke Lasse op een unieke manier verwerkt in zijn content. Certina en Lasse hebben in de afgelopen tijd dan ook hele toffe campagnes geschoten. Ook voor de lancering van het nieuwe model laat hij zijn following zien hoe enthousiast hij is over het merk (zie foto’s beneden).

Middels een giveaway gaf hij één van zijn volgers de kans om een horloge van Certina te winnen.

 

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Lasse Walker en Certina tot stand gekomen. Uiteindelijk hebben we als gezamenlijk doel om de boodschap op de juiste manier over te brengen in het realiseren van unieke en actieve content. Influencers of Sports zal gedurende het ambassadeurschap, in samenwerking met Lasse en Certina, de campagne begeleiden en uitrollen om zo een maximale impact binnen de doelgroep te realiseren!

Het resultaat van de campagne!

Zie hieronder het resultaat van het jaar 2021 en 2022!

Bekijk meer van onze cases!

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.