Ambassadorship

Certina

Certina lanceert ambassadeurschap met Lasse Walker

Lasse Walker en Certina zijn begin 2021 een samenwerking aangegaan, het ambassadeurschap is in 2022 met succes verlengd! In mei 2021 werd het ambassadeurschap gelanceerd met de DS Action Diver. Dit horloge zorgt voor een optimale bescherming van het uurwerk op het gebied van waterdichtheid. Ideaal voor op het water!

Daarom vond Certina het hoog tijd om een samenwerking aan te gaan met een watersporter en hebben wij de perfecte match gevonden met Lasse. Gedurende de samenwerking brengt Lasse op zijn kanaal meerdere horloges onder de aandacht. Elk horloge heeft een eigen verhaal welke Lasse op een unieke manier gaat verwerken in zijn content.

Het nieuwe partnership brengt Certina tot nieuwe hoogtes!

 

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Lasse Walker en Certina tot stand gekomen. Uiteindelijk hebben we als gezamenlijk doel om de boodschap op de juiste manier over te brengen in het realiseren van unieke en actieve content. Influencers of Sports zal gedurende het ambassadeurschap, in samenwerking met Lasse en Certina, de campagne begeleiden en uitrollen om zo een maximale impact te realiseren!

Het resultaat van de campagne!

Zie hieronder het resultaat van het ambassadeurschap van de eerste post en story's!

Bekijk meer van onze cases!

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.