Brand activation

Dopper

TAKE ON THE WORLD WITHOUT PLASTIC POLLUTION

Single-use plastic? Daar zegt Dopper nee tegen. Het doel van Dopper is om single-use waterflesjes te verbannen en in te ruilen voor waterflessen die voor langere periode gebruikt kunnen worden.

 

NOT IN MY…

Met het nieuwe campagne concept ‘Not in my…’ hebben we Dopper gekoppeld aan vier sportieve influencers; Justin Kimmann, Loena Hendrickx, Jorrit Croon en Elodie Kuijper. Voor deze campagne was het namelijk belangrijk dat de stem van de Gen-Z gehoord werd.

Deze sportieve influencers kunnen binnen hun sportclubs veel invloed uitoefenen om wegwerpplastic tegen te gaan. Daarom hebben zij via creatieve Instagram reels en stories laten zien op welke manier zijn wegwerpplastic verbannen van hun omgeving. Ze zijn namelijk omgeturnd tot de beste ‘plastic waterschoppers’ van het land. In de video’s zie je hoe zij de waterflessen wissen door ‘magie te creëren’.

 

ROL INFLUENCERS OF SPORTS

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Justin, Loena, Jorrit, Elodie en Dopper tot stand gekomen. Het doel van de campagne was om het bewustzijn te vergroten en het nemen van een stap richting een nieuw begin. Een begin zonder plastic voor eenmalig gebruik!

De reels van Loena kijk je hier!
De reels van Justin kijk je hier!
De reels van Elodie kijk je hier!
De reels van Jorrit kijk je hier!

Het resultaat

Via Instagram hebben de vier sport influencers content gedeeld onder de doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen!