Brand awareness

TUYO Padel

TUYO, CHANGING YOUR GAME

TUYO groeit mee met elke padel speler, van jong tot oud, beginner tot professional door het juiste racket te bieden. In samenwerking met House of Sports hebben we TUYO op duurzame wijze geïntroduceerd binnen de padel community als vooraanstaand merk binnen de padel sport. Met als doel het vergroten van naamsbekendheid!

 

#TEAMTUYO

Samen met Carlos Platier Luna en Laura Dijkema hebben we een kick-off campagne gecreëerd waaruit blijkt dat zij fervent padel speler zijn. En dat zij met een TUYO racket de sport het liefst beoefenen. Carlos heeft daarmee een officiële transfer gemaakt naar padel, de sport die hij op het moment het liefst beoefend en dagelijks actief speelt.

Padel liefhebbers en professioneel hockeyspelers Thierry Brinkman en Elke Boers hebben we ingezet als micro influencers om een always on laag te creëren in de periode mei tot en met september. Dit hebben gedaan aan de hand van een selectief aantal organische stories en Instagram feed posts met een logische opbouw in promotie passend voor TUYO. Onder het mom van: ‘Ik ben onderdeel van Team TUYO’ hebben we content geplaatst in de vorm van promotie posts, kortingscodes, gesponsorde winacties en een link gemaakt naar de racket selector van TUYO. Alle content hebben we vervolgens gepusht via de social kanalen van TUYO om een optimaal resultaat en bereik te realiseren!

 

ROL INFLUENCERS OF SPORTS

Via House of Sports en Influencers of Sports is de samenwerking tussen Carlos, Laura, Thierry, Elke en TUYO Padel tot stand gekomen. Het doel van de campagnes was om TUYO te (her)introduceren binnen de padel community!

Het resultaat!

Via Instagram hebben de vier sport influencers content gedeeld onder de doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen!