Brand activation

HOKA

TIME TO FLY

HOKA heeft als doel om mensen te inspireren om te bewegen! Het bedrijf wilt alle sporters in staat stellen om onbevreesd en creatief te handelen, om doelbewust en met passie vooruit te gaan. Met een ‘always-on’ mentaliteit voor innovatie en buiten de gebaande paden denken bedenkt HOKA gedurfde en onverwacht nieuwe oplossingen voor alle atleten. Hoe je ook plezier in bewegen vindt, HOKA staat achter je.

 

CHRIS & MARIT TIJDENS DE MARATHON IN ROTTERDAM

Chris Berendse en Marit Kloosterboer shinen beide op de nieuwe HOKA Carbon X3 tijdens de NN Marathon van Rotterdam, waar HOKA voor het tweede jaar op rij officiële sportswear partner van is. De nieuwe schoen heeft een gloednieuw bovenstuk en zorgt voor een nog betere afzet dankzij de krachtige nieuwe tussenzool van foam.

Zowel Chris als Marit, beide running fanaten, zijn de uitdaging aangegaan om met HOKA de kwart marathon te rennen! Op hun social mediakanalen hebben Chris en Marit hun volgers meegenomen in de voorbereiding hierop en hoe zij de dag zelf uiteindelijk hebben ervaren. Dit is gepaard gegaan met  leuke muziek, enthousiaste toeschouwers en een fantastische sfeer! HOKA was heel tevreden over de samenwerking met Chris en Marit, het enthousiasme van deze twee sport influencers en hun inzet. On to the next!

ROL INFLUENCERS OF SPORTS

Via Influencers of Sports en LVTPR Benelux is de samenwerking tussen HOKA en Chris & Marit tot stand gekomen. Het doel van de campagnes was om de nieuwe HOKA Carbon X3 te introduceren en het gemak en voordelen van de schoen te laten zien bij het rennen van een lange afstand.

Het resultaat!

Via Instagram hebben Chris en Marit stories en posts gedeeld om de (nieuwe) schoenen van HOKA onder de aandacht te brengen van de volgers. Zie hieronder de resultaten!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen!