Brand activation

Sportlife Boost

Sportieve influencers lanceren ‘Sportlife Boost’!

Om de bekendheid van ‘Sportlife Boost’ te vergroten heeft Sportlife een topteam van vijf sportieve influencers ingezet. In de influencercampagne legde we de nadruk op belangrijke FOCUS en RECOVERY momenten en momenten waarin een topsporter zich weer oplaadt voor een nieuw moment van ENERGY. Voor de campagne hebben we topsporters ingezet uit diverse sportcategorieën om zoveel mogelijk unieke volgers en doelgroepen te bereiken met de campagne #sportlifeboost.

 

#SPORTLIFEBOOST

In de influencer campagne van Sportlife draaide het om het lanceren van de nieuwe kauwgom lijn, Sportlife Boost, via de kanalen van vijf sportieve influencers. De influencers zijn ingedeeld in verschillende teams: #teamenergy, #teamfocus en #teamrecovery. Per team is er content gedeeld gerelateerd aan hun ideale momenten van Energy, Focus en Recovery.

Het doel van de campagne was om de volgers van deze influencers de boodschap mee te geven dat deze kauwgom vitamines en cafeïne bevatten om het beste uit je prestaties te halen! De campagne is succesvol uitgezet via meerdere Instagram posts, Instagram story’s en een YouTube video.

 

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen het team van vijf sportieve influencers en Sportlife tot stand gekomen. De influencers die zijn ingezet voor deze campagne zijn: BMX’er Niek Kimmann, halfpipe skiër Isabelle Hanssen, atlete Lieke Klaver, hockeyster Lidewij Welten en e-sporter Paskie Rokus.

Het resultaat van de campagne!

Tijdens deze campagne hebben vijf sportieve influencers via hun Instagram kanalen unieke content gedeeld. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases!

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.