Brand activation

Samsung

DO WHAT YOU CAN’T

Samsung motiveert mensen om hun grenzen te verleggen. Niet snel tevreden zijn, barrières te blijven trotseren en uiteindelijk het onmogelijke bereiken. Wat perfect aansluit op de filosofie van digital natives. Mensen die willen afwijken van de gebaande paden en ruimte voelen in het onbekende om (zich)zelf te ontdekken. De Samsung Galaxy Watch5 Pro ondersteunt dit doel. Deze gids stimuleert om het onbekende, bekend te maken. En met de meest geavanceerde technologie worden randvoorwaarden gecreëerd voor een succesvol en bovenal zorgeloos avontuur.

MISSION UNKNOWN

Voor de lancering van de Samsung Galaxy Watch5 Pro heeft House of Sports ‘Mission Unknown’ bedacht. Een extreme missie op onbekend terrein voor (sport)influencers. Gecreëerd door Samsung en geïnspireerd door hunzelf. Een uitdaging die ze aangaan met behulp van de Samsung Galaxy Watch5 Pro, the watch that guides the unknown. Drie teams van twee influencers gaan hun ultieme Mission Unknown beleven. Eenmaal op locatie gaan alle drie de teams een bijzondere extreme sport beoefenen en zich in het onbekende begeven. Om hun pols zit de Samsung Galaxy Watch5 Pro. Ook wel de gids die hen het onbekende, bekend zal maken.

ROL INFLUENCERS OF SPORTS

Mission Unknown is gecreeërd door House of Sports en geproduceerd door TEN Content Agency. Vanuit Influencers of Sports zijn wij betrokken geweest om de juiste influencers te selecteren en dit proces van begin tot eind te begeleiden.

Mission Unknown Alagna

Mission Unknown Alagna

Voormalig judoka Carlos Platier Luna en paralympisch atleet Kimberly Alkemade zijn wel wat gewend als het gaat om het verleggen van grenzen. Toch lijkt deze Mission Unknown een stuk extremer dan verwacht. De hike over de bevroren Waterval in de Bergen was koud en afzien. Maar opgeven, daar doen ze niet aan. Dit is hun Mission Unknown.

Bekijk video!
Mission Unknown Kaapverdië

Mission Unknown Kaapverdië

De Mission Unknown van avonturier Tim Senders en kitesurfer Roderick Pijls bleek een extreme race tegen de klok. Samen kregen zij zes uur de tijd om 60km te kiten naar het andere eiland om daarna de top van de Pico do Fogo vulkaan te bereiken. Gaan ze het halen? Dit is hun Mission Unknown.

Bekijk video!
Pyreneeën mission unknown

Mission Unknown Pyreneeën

Influencer en Twitch gamer Puck van den Brekel en BMX’er Twan van Gendt zijn aan de beurt voor hun extreme Mission Unknown. Diep in de Pyreneeën gaan ze de strijd aan op de mountainbike door de Zona Zero. Met de zon fel aan de horizon is dit geen easy ride. Maar wel een onbeschrijfelijk mooie.

Bekijk video!