Brand activation

Sky Radio

THE CHRISTMAS STATION

Sky Radio is the Christmas Station en dat brengt Sky Radio ook deze winter weer over aan Nederland. Met 24 uur per dag kerstmuziek en een Christmas Top 50 wordt de kerstsfeer in de Nederlandse huizen gebracht!​

ORANJELEEUWINNEN & SANTA

In alle communicatie uitingen van Sky Radio rondom kerst staat de Santa centraal. Ook dit jaar! Maar door wie wordt hij dit keer vergezeld? Deze winter staat het FIFA WK voetbal voor mannen op het programma. Om een knipoog te maken naar het WK en dat de luisteraars uiteraard (weer) afstemmen op Sky Radio, wordt Santa door drie OranjeLeeuwinnen vergezeld; Kika van Es, Daphne van Domselaar en Marisa Olislagers. De match met de OranjeLeeuwinnen zit deels in de gedeelde achterban (voornamelijk vrouw) en deels in de mate van sympathie en likeability die de OranjeLeeuwinnen opwekken.

Samen met Sky Radio hebben we in de Christmas studio een aantal campagnebeelden en video’s geschoten die gedurende december te zien waren op de social mediakanalen van Sky Radio en de OranjeLeeuwinnen. Uiteraard konden een aantal radio jingles niet ontbreken, met succeswensen voor het de Nederlandse mannen tijdens het WK en de eerste stem voor de Christmas Top 50, hebben we samen een toffe 360 graden campagne opgezet.

ROL INFLUENCERS OF SPORTS

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Sky Radio en de OranjeLeeuwinnen tot stand gekomen. Het doel van de campagnes was om Nederland weer in de kerststemming te brengen want: Kerst = Sky Radio The Christmas Station. En Kerst = Feel Good. De campagne met de OranjeLeeuwinnen was onderdeel van de ‘Kerst vier je met Sky Radio’ campagne.

Het resultaat!

De OranjeLeeuwinnen hebben de deliverables ook via eigen social mediakanalen gedeeld. Via Instagram posts en meerdere stories hebben zij de boodschap van Sky Radio overgebracht naar hun volgers. Zie hieronder de resultaten!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen!