Brand activation

Wehkamp

Sporters centraal in zomercampagne Wehkamp!

Afgelopen zomer was het eindelijk weer zover, we hebben weer met z’n allen mogen juichen voor Oranje! En elke overwinning (voornamelijk na het gekke jaar) is een feestje waard, zo vond ook Wehkamp. In samenwerking met Wehkamp hebben we bekende sporters gevraagd om hun volgers op te roepen hun oranje moment te delen met #oranje. Want als Nederland wint, kan jij ook winnen! Bij elke winst van Nederland heeft Wehkamp enkele cadeau-kaarten weggegeven t.w.v. €100,-. Het doel van de campagne was om het ‘oranje gevoel’ in Nederland nog meer aan te wakkeren onder de Nederlandse bevolking!

De campagne is live gegaan rondom het EK voetbal, de Olympische Spelen en de Grand Prix van Zandvoort. Tijdens deze sport events zijn er door de Nederlandse sporters veel mooie successen behaald. Waaronder een record aantal medailles tijdens de Olympische Spelen én een podium plaats voor Max Verstappen tijdens de Grand Prix van Zandvoort. Dit gaf natuurlijk Nederland natuurlijk voldoende redenen om massaal hun #oranje moment te delen via social media! In totaal hebben we met deze campagne meer dan 1.1 miljoen mensen bereikt. Het was een geslaagde (sport)zomer!

 

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen alle sporters en Wehkamp tot stand gekomen. We hebben als gezamenlijk doel om het oranje gevoel in Nederland aan te wakkeren en mensen te stimuleren om hun #oranje moment via social media te delen!

Het resultaat van de samenwerking!

Tijdens de campagne zullen tiental sporters content delen. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases!

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.