Brand awareness

Center Parcs

ECHT EVEN SAMEN

#isdátcenterparcs gaat over de nieuwe standaard zetten in familievakanties: de nieuwe standaard in beleving, in accommodaties en in samenzijn. Center Parcs is continu bezig met het vernieuwen van hun bestaande parken en het bouwen van nieuwe parken zodat we iedereen de beste vakantiebeleving kunnen bieden. Laat je verrassen en ontdek onze vernieuwde en nieuwe parken. Center Parcs zoals je het nog nooit eerder hebt gezien!

 

SOPHIE EN REMY GENIETEN VAN EEN WEEKENDJE WEG

Een mini getaway in eigen land bij Center Parcs, dit hadden Sophie de Boer en Remy Bonjasky beide nodig. Remy genoot van een heerlijke vernieuwde cottage met modern interieur samen met zijn gezin in het Heijderbos. Op het park waren er genoeg activiteiten voor de kinderen maar stiekem ook heel leuk voor de ouders! Klimmen, fietsen, zwemmen, wandelen en de vernieuwde jungle dome waar je uren lang kunt klimmen en klauteren.

 

Sophie verbleef op Center Parcs in de Kempervennen in een cottage met privé sauna met bosuitzicht! Het park zit midden is het bos met veel water, hier kan je heerlijk wandelen en in de zomer zelfs zwemmen. Samen met haar hondje Ubbe heeft ze veel plezier gemaakt.

 

ROL INFLUENCERS OF SPORTS

Via Influencers of Sports en Makers Avenue is de samenwerking tussen Center Parcs en Sophie & Remy tot stand gekomen. Het doel van de campagnes was om Center Parcs te positioneren onder de jongere doelgroep.

Het resultaat!

Via Instagram hebben Remy en Sophie stories en posts gedeeld om de Center Parcs parken onder de aandacht te brengen van de volgers. Zie hieronder de resultaten!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen!