Brand activation

Canal Digitaal

Oud iconen centraal in campagnes Canal Digitaal

Om awareness te genereren voor de tv app hebben we voor Canal Digitaal verschillende oud iconen ingezet rondom belangrijke wedstrijden in de Eredivisie. Want met Canal Digitaal heb je naast tv en films, alle ESPN zenders in je tv-pakket en kan je alle Eredivisie wedstrijden kijken waar en wanneer je dat wilt! Oud iconen die in de campagnes naar voren kwamen waren Sjaak Swart (Ajax), Björn van der Doelen (PSV) en Willem van Hanegem (Feyenoord).

Rol van Influencers of Sports

Via Influencers of Sports, House of Sports en TEN Content Agency is de samenwerking tussen Canal Digitaal en de oud iconen tot stand gekomen.

Sjaak Swart

Sjaak Swart vs. Björn van der Doelen

Het doel van de eerste video rondom de topper Ajax-PSV op 17 oktober was om op een humoristische wijze de strijd tussen beide clubs weer te geven. Zo is te zien in de video dat Björn, Sjaak heeft veranderd in Prins Carnaval en midden op het Leidseplein laat zien aan alle Amsterdammers (Ajax fans). Maar Sjaak laat het daar niet bij zitten, in de video is te zien hoe Sjaak op de dag van de wedstrijd drie Amsterdammertjes op de oprit van Björn laat plaatsen waardoor hij niet weg kan rijden en dus de wedstrijd niet kan aanschouwen. Daarom hebben Sjaak en Björn samen de wedstrijd gekeken, thuis op ESPN, met Canal Digitaal.

Bekijk video!
Sjaak Swart Canal Digitaal

Mr. Ajax vs. De Kromme

Na een succesvolle eerste samenwerking hebben we voor Canal Digitaal een nieuwe campagne vormgegeven rondom dé klassieker tussen Feyenoord en Ajax op 19 december. Oud iconen Sjaak Swart (Mr. Ajax) en Willem van Hanegem (De Kromme) halen wederom een grap met elkaar uit in aanloop naar de klassieker! Wat gezonde rivaliteit kan geen kwaad 😉.

Bekijk video!