Brand activation

Ísey Skyr

Topsporters voor Ísey Skyr

Het maken van skyr is al 1100 jaar een IJslandse traditie en onderdeel van het IJslandse voedingspatroon. Sinds kort mag Nederland langzaam maar zeker genieten van de originele skyr uit IJsland, Ísey Skyr. Met een moderne twist aan de originele skyr en de range unieke ‘guilt-free pleasure’ smaken, helpt Ísey Skyr de moderne consument om op een verantwoorde manier te kunnen genieten.

 

#NEWÍSEYYEAR

Om het jaar goed af te trappen heeft Ísey Skyr enkele topsporters ingezet om zijn/haar goede voornemens te delen die beginnen bij Ísey Skyr. De sporters hebben voornemens gedeeld met hun volgers, zowel op sportief-, mentaal- en fysiek vlak. Het doel van de campagne is om mensen te inspireren, motiveren en informeren. Eén van de redenen waarom deze sporters de samenwerking met Ísey Skyr zo belangrijk vinden is omdat de producten namelijk op een natuurlijke wijze bijna drie keer zoveel eiwitten bevatten als yoghurt. Bewust én verantwoord het nieuwe jaar in!

 

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Ísey Skyr en de topsporters, Tess Wester, Angela Malestein, Thierry Brinkman, Nika Daalderop, Marije van Hunenstijn en Kirsten van der Westeringh tot stand gekomen. De boodschap moest onder de aandacht gebracht worden van mensen met een gezond, actieve levensstijl die bewust zijn van wat ze eten. Dit is succesvol uitgezet onder de volgers van deze topsporters

Het resultaat!

Tijdens de campagne hebben onze topsporters via Instagram de content van Ísey Skyr gedeeld. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.