Influencer marketing

Ísey Skyr

Jorrit Croon en Carlos Platier Luna voor Ísey Skyr

Om bekendheid te vergroten rondom de Ísey Skyr producten met veel eiwitten en het introduceren van de drinks heeft Ísey Skyr sport influencers Jorrit Croon en Carlos Platier Luna ingezet. Middels de kanalen van deze influencers heeft Ísey Skyr de sportieve doelgroep bereikt met de campagne. Jorrit en Carlos hebben op hun kanalen laten zien wanneer zij het liefst genieten van een Ísey Skyr momentje, als start van de dag, ontbijt on-the-go, als tussendoortje of voor/na het sporten.

#ÍSEYSKYR

In de campagne van Ísey Skyr draaide het om het vergroten van de brand awareness en het lanceren en introduceren van de Ísey Skyr drinks. Als sporter is het belangrijk dat je voldoende eiwitten binnenkrijgt en de producten van Ísey Skyr zijn hoog in eiwitten, laag in koolhydraten, vetvrij en toch romig.

Het doel van de campagne was om de volgers van Jorrit en Carlos de boodschap mee te geven dat de producten van Ísey Skyr ideaal zijn op elk moment van de dag en hoog in eiwitten zitten. Ideaal dus voor sporters om deze producten te eten. Jorrit en Carlos hebben beide via een Instagram post en story deze boodschap succesvol overgedragen.

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Ísey Skyr, hockeyer Jorrit Croon en judoka Carlos Platier Luna tot stand gekomen. Voor sporters is het belangrijk om voldoende eiwitten binnen te krijgen, via deze twee topsporters heeft Ísey Skyr hun sportieve doelgroep bereikt.

Het resultaat!

Tijdens de campagne hebben onze Jorrit en Carlos via Instagram content gedeeld onder hun doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Carlos Ísey Skyr

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.