Brand awareness

Activia/Danone

Naomi van As als ambassadeur Activia

Bij Activia, yoghurtmerk van Danone, zijn ze er van overtuigd dat het belangrijk is om goed voor je buik te zorgen want je buik zorgt ook goed voor jou. We praten er veel te weinig over: het welzijn van onze darmen. Maar waarom eigenlijk? Wat zich allemaal afspeelt in je buik kan van grote invloed zijn op hoe je je voelt. De aankomende tijd gaat Activia daar vaker bij stil staan in samenwerking met Naomi van As. Na twee eerdere succesvolle samenwerkingen, is Naomi sinds kort ambassadeur van Activia. Naomi zal in gesprek gaan met haar volgers om de gezondheid van darmflora bewuster te maken en taboes bespreekbaar te maken. Middels de campagne #GaErvoor zal Naomi het gesprek starten!

 

#GAERVOOR

Er zijn veel verschillende manieren om goed voor jezelf te zorgen. Tijdens het ambassadeurschap wilt Activia samen met Naomi laten zien hoe je goed voor je buik kan zorgen met een gezond en gevarieerd ontbijt. Ze laat in haar content zien hoe je op een gemakkelijke manier een gevarieerd ontbijt kunt maken, maar ook het gemak laat zien van een lekker tussendoortje met veel vezels.

Het doel van de campagne is de doelgroep van vrouwen bewuster maken van het belang bij een goede en gezonde darmflora. Je goed voelen begint bij een blije buik. De taboe rondom darmgezondheid bespreekbaar maken en de doelgroep bewust maken van de goede werkzame stoffen in Activia. Naomi zal gedurende het jaar deze boodschap overdragen aan haar volgers. Daarnaast wordt de samenwerking versterkt doordat Naomi ook aanwezig zal zijn tijdens events van Activia en door middel van Q&A sessies op haar Instagram in gesprek gaat met een expert en haar volgers.

 

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Naomi van As en Activia tot stand gekomen. Naomi haar doelgroep past bij de doelgroep welke Activia wil bereiken met de campagne. Als (voormalig) sporter ben je gewend om goed voor je lichaam te zorgen om zo fit mogelijk te zijn. Naomi is een geloofwaardige bron vanwege haar levensstijl en sportachtergrond. Ook de boven gemiddelde engagement rate van Naomi heeft hier een rol in gespeeld.

Het resultaat!

Tijdens de campagne heeft Naomi via Instagram content gedeeld onder haar doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases!

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.