Brand awareness

Alpro #NoSugars

Sportieve influencers opnieuw centraal in campagne Alpro

Begin dit jaar heeft Alpro opnieuw een team van sportieve influencers ingezet om de bekendheid rondom de plantaardige producten, en dan met name de no sugars varianten, te vergroten. Via de kanalen van de sport-influencers zijn ontbijt-, lunch-, en sport recepten gedeeld met de campagne #NoSugars. Met deze recepten hebben de sporters een uniek kijkje gegeven in hun leven en laten zien hoe zij de producten van Alpro gebruiken in dagelijkse recepten.

 

#NOSUGARS

In de influencer campagne draaide het om amateur sporters, maar ook de gewone Nederlander, te overtuigen om de eerste stap te zetten naar meer plantaardige maaltijden met de no sugars range van Alpro. Perfect voor een lekker gezond ontbijt, lunch of after workout maaltijd.

Het doel van de campagne was om via de kanalen, middels de recepten te laten zien, dat een plantaardige variatie makkelijk te integreren is in je dagelijkse routine. Een easy switch. Why? Healthy, tasty en de makkelijkste stap naar een plantaardig leven!

 

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Alpro en het topteam van acht influencers vormgegeven. De influencers die onderdeel van de campagne waren, zijn: hockeyster Yibbi Jansen, multisport-atleten Japke Janneke en Marit Kloosterboer, Hockeyers Terrance Pieters en Robbert Kemperman, voetbalster Kika van Es en wielrensters Puck Moonen en Floortje Mackaij.

Tijdens deze campagne wilde Alpro de sportieve doelgroep, maar ook de gewone Nederlander bereiken. Als sporter ben je een voorbeeld voor je (social)volgers, die vaak willen eten, drinken en trainen zoals jij dat dagelijks doet. Vandaar dat er een goede en geloofwaardige match is ontstaan tussen Alpro en deze acht sportieve influencers.

Het resultaat

Tijdens deze campagne hebben zeven sportieve influencers via hun Instagram kanalen unieke content gedeeld. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases!

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.