Interaction

Emma Sleep

Influencers centraal in campagne Emma Sleep

Let’s have some pillow talk! Een goede nachtrust is belangrijk om goed te kunnen presteren en een goed matras is hiervoor essentieel. Daarom was het linkje met Emma Sleep en onze sportieve influencers snel gelegd! In de afgelopen maanden hebben we meerdere toppers gekoppeld aan een samenwerking met Emma Sleep om het belang van slaap te benadrukken en dit gespreksonderwerp op gang te brengen. Daarnaast waren onze influencers onwijs enthousiast over het matras.

#HetBesteMatras

In de influencer campagne van Emma Sleep draaide het om de bekendheid van het merk te vergroten via de kanalen van meerdere sportieve influencers onder de campagne #HetBesteMatras. Aangezien sporters het uiterste van zichzelf vragen is het belangrijk om goed tot rust te komen, daarom was de campagne erop gericht om de volgers te laten zien hoe fijn het matras ligt en welke comfort het biedt en hebben de influencers dit laten zien in hun content.

Met een persoonlijke kortingscode konden zij hun volgers op een laagdrempelige manier kennis laten maken met Emma Sleep. En met succes! Met influencers Tess Wester en Marit Kloosterboer is Emma Sleep een lange termijn samenwerking aangegaan.

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen de sportieve influencers en Emma Sleep tot stand gekomen. Uiteindelijk was het doel om de volgers van deze sport influencers bekend te maken met Emma Sleep en het belang van een goede nachtrust te benadrukken.

De sport influencers die zijn ingezet voor deze campagne zijn: Marit Kloosterboer en Tess Wester

Het resultaat!

Tijdens de campagne hebben onze toppers via hun Instagram kanaal content gedeeld onder hun doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.