Interaction

Emma Matras

Influencers centraal in campagne Emma Matras

Om bekendheid rondom de original matrassen te vergroten heeft Emma Matras een aantal sportieve influencers ingezet. Middels de kanalen van deze influencers heeft Emma Matras haar doelgroep bereikt met de campagne #HetBesteMatras. De influencers hebben in de content laten zien hoe zij het liefst op het Emma Matras slapen, waarom dit een fijn en comfortabel matras is om op te slapen en welke voordelen een gezonde nachtrust heeft.

#HetBesteMatras

In de influencer campagne van Emma Matras draaide het om de bekendheid van het merk te vergroten via de kanalen van meerdere sportieve influencers onder de campagne #HetBesteMatras. Aangezien sporters het uiterste van zichzelf vragen is het belangrijk om goed tot rust te komen, daarom was de campagne erop gericht om de volgers te laten zien hoe fijn en comfortabel het matras ligt.

De influencers hebben een eigen kortingscode gekregen om te communiceren naar hun volgers. Met deze kortingscode kregen de volgers tot wel 41% korting op alle producten behalve de bedden. Hierdoor werd de engagement met de doelgroep verhoogt en konden mensen op een laagdrempelige manier kennis maken met de matrassen van Emma Matras.

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen de sportieve influencers en Emma Matras tot stand gekomen. Uiteindelijk was het doel om de volgers van deze influencers bekend te maken met Emma Matras en middels een kortingscode kennis te laten maken met de matrassen van Emma Matras.

De sport-influencers die zijn ingezet voor deze campagne zijn: Japke Janneke Sybesma, Marit Kloosterboer en Rowena Baierl.

Het resultaat!

Tijdens de campagne hebben onze tien topsporters via Instagram content gedeeld onder hun doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Japke Janneke Emma Matras
Marit Kloosterboer Emma Matras
Rowena Baierl Emma Matras

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.