Nieuws

Wie is Influencers of Sports en wat doen wij?

Wie is Influencers of Sports en wat doen wij?

We zijn live! Sportmarketingbureau House of Sports en Influencer marketing platform Join lanceren samen het platform Influencers of Sports. Influencers of Sports is hét online platform waar klanten eenvoudig influencers uit de sport kunnen vinden die passen bij hun merk.

Influencer marketing zorgt voor doelgerichte, unieke en vertrouwde content. Sport influencers die zijn aangesloten bij ons platform zijn de story tellers van deze generatie. Zij hebben daarom een warme relatie met hun volgers. Atleten als Tess Wester, Robert Doornbos en Erben Wennemars zijn via dit platform vindbaar voor online marketing campagnes. De sportinfluencers hebben door hun geplaatste content bewezen dat zij verstand hebben van de sport die zij beoefenen, ze worden dus graag gehoord door hun volgers. Ook hebben zij respect verdiend van hun volgers. Door middel van het kiezen van de juiste influencer kun je de betrokken doelgroep bereiken die ook aansluit bij jouw merk.

Join

House of Sports is het eerste managementbureau wie met de software van Join een eigen platform lanceert. Met deze software kunnen organisaties gemakkelijk en snel samenwerken met grote en relevante sportinfluencers. Klanten kunnen door middel van filters hun wensen invoeren. De software zorgt ervoor dat de klant snel en gemakkelijk de beste match vind voor de online campagne. Dankzij Influencers of Sports zet je met een paar muisklikken een campagne op en volg je de resultaten van deze campagne real-time.

‘’Ik ben heel blij dat we tot een deal zijn gekomen met House of Sports, dit betekent veel voor Join en de toekomst van het platform.’’ aldus CEO van het Haarlemse influencer marketing platform Paolo Martorino. Managing Partner bij sportmarketingbureau House of Sports, Koen Hermens is ook zeer te spreken over deze partnership: ‘’Wij merken dat de markt rondom influencer marketing blijft groeien en dat sport een belangrijk onderdeel hiervan is. Innovatie is essentieel voor het voortbestaan van je organisatie. Daarom kunnen we deze kans niet aan ons voorbij laten gaan.”

Dankzij ons uitgebreide aanbod kunnen wij jouw boodschap op een aansprekende en authentieke manier door vertalen naar de consument. Op deze pagina kun je precies zien hoe ons platform werkt.

Heb je een vraag of wil je weten wat onze sport influencers voor jouw merk kan betekenen? Wij staan klaar om je te helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op!

wil je jouw merk in beweging zetten door middel van influencer marketing?

contact opnemen bekijk influencers

Not yet read?

  • Nieuws 13 September 2023 Maak kennis met… Luka! Read more
  • Nieuws 14 August 2023 Maak kennis met… Hilde! Read more
Back to overview