Nieuws

Maak kennis met… Lennart!

In de “Maak kennis met” blog stellen we je voor aan het team van Influencers of Sports. Deze week is de beurt aan Lennart!

Wat is jouw achtergrond in de sportmarketing?

Nadat ik bijna vijf jaar geleden een stage op de sponsorafdeling bij Ajax had afgerond, kwam ik bij House of Sports binnen. De afgelopen 4,5 jaar ben ik druk geweest met de commerciële vertegenwoordiging van onze evenementen. Waaronder De Coolste Baan van Nederland en zowel het EK-, als het WK 3×3-basketball op het Museumplein in Amsterdam. Sinds november vorig jaar heb ik de switch gemaakt naar ons atletenmanagement, waar ik diverse atleten vertegenwoordigde namens House of Sports. Het is daarom ook een logische stap dat ik mij vanaf heden meer ga bemoeien met ons platform Influencers of Sports. Hier vertegenwoordigen we honderden influencers richting het bedrijfsleven en zorgen voor een geloofwaardige match.

Welke sport beoefen je zelf?

Ha, dat is een interessante vraag – ik ben nogal breed actief in diverse sporten. Ik voetbal sinds m’n vijfde in vertegenwoordigende elftallen, momenteel bij het Amsterdamse DVVA in de Zaterdag 1. Ook heb ik vroeger naast m’n voetbalcarrière enige tijd gejudood en getennist en loop ik tegenwoordig regelmatig 9-holes op de golfbaan. Daarnaast probeer ik regelmatig een kitesurftrip te maken naar Tarifa (Zuid-Spanje) en minimaal een weekend te gaan snowboarden in de Alpen. Je kunt dus wel stellen dat ik vrij veelzijdig ben op sportgebied, ha ha.

Wat maakt het werken bij Influencers of Sports zo leuk?

Influencers of Sports is een startup binnen House of Sports, waardoor we iedere dag weer aan het ondernemen zijn. De grote veelzijdigheid aan taken en verantwoordelijkheden die er bij dit ondernemerschap horen, zorgt bij mij tot op heden voor veel enthousiasme. We willen met Influencers of Sports graag marktleider worden op het gebied van influencerbureaus in de sport. Daarnaast hebben we een uniek team van collega’s waarmee we de klus proberen te klaren. Hierdoor wordt is intermenselijke aspect ook sterk aanwezig en dit zorgt vaak voor veel werkplezier.

Waarom een sport influencer?

De wereld van influencers staat momenteel behoorlijk op z’n kop. Veel marketeers weten niet goed hoe ze influencers op juiste wijze moeten inzetten en twijfelen aan de betrouwbaarheid van influencers. Bij Influencers of Sports willen we aantonen dat de social media kanalen van sporters, die over het algemeen sympathie, betrouwbaarheid en geloofwaardigheid uitstralen, een succesvol mediakanaal zijn om mee samen te werken. Om die reden zijn we vorig jaar ook ‘IOS’ (zoals we Influencers of Sports vaak noemen) gestart en we hebben reeds mooie samenwerkingen vormgegeven met vooruitstrevende consumentenmerken.

Lennart helpt je graag bij het vinden van de juiste influencer. Klik hier om met hem in contact te komen!

wil je jouw merk in beweging zetten door middel van influencer marketing?

contact opnemen bekijk influencers

Not yet read?

  • Nieuws 13 September 2023 Maak kennis met… Luka! Read more
  • Nieuws 14 August 2023 Maak kennis met… Hilde! Read more
Back to overview