Nieuws

Maak kennis met… Kim Bijvoet!

IN DE “MAAK KENNIS MET” BLOG STELLEN WE JE VOOR AAN HET TEAM VAN INFLUENCERS OF SPORTS. DEZE WEEK IS HET DE BEURT AAN ONZE NIEUWE STAGIAIRE, KIM BIJVOET!

 

Hoe ben je bij Influencers of Sports terecht gekomen?

Een oud-collega was werkzaam bij House of Sports, zij heeft mij als eerst kennis laten maken met het bedrijf. Door haar enthousiaste verhalen werd ik nieuwsgierig. Hierdoor stond House of Sports op mijn lijstje om te solliciteren voor de Major stage die ik in mijn laatste jaar moet lopen. Na wat research en rondvragen wist ik zeker dat ik hier op de juiste plek zou zijn.

Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Sport, Management & Ondernemen aan de HvA. Tijdens het kennismakingsgesprek bij House of Sports twijfelde ik nog tussen de events afdeling of Influencers of Sports. Omdat de functie bij Influencers of Sports totaal nieuw voor mij is, ging mijn voorkeur hier naar uit. Nu kan ik hier alle ins en outs over leren.

Tijdens het sollicitatiegesprek klikte het goed en spraken alle werkzaamheden mij erg aan. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en de laatste trends op het gebied van (influencer) marketing te volgen. Om dit hierna ook weer toe te passen in het werkveld.

Wat maakt het werken bij Influencers of Sports zo leuk? 

Tegenwoordig ontkom je niet meer aan influencer marketing, overal om je heen worden verschillende influencers ingezet om marketing doeleinde te behalen. Door mijn interesse voor marketing en sport is Influencers of Sports de perfecte combinatie! Ik vind het belangrijk dat ik mijn creativiteit kwijt kan in het werk dat ik doe, dit kan heel goed bij Influencers of Sports. Social media posts bedenken, de captions verzinnen en brainstormen over de meest passende strategieën.

De ‘work hard play hard’ mentaliteit spreekt mij ook erg aan, er is veel ruimte voor gezelligheid en een grapje maar er wordt ook hard en professioneel gewerkt. Deze balans vind ik heel mooi binnen de sportfabriek House of Sports.

Naast de werkzaamheden bij Influencers of Sports is het ook mogelijk om mee te kijken op de andere afdelingen van House of Sports. Hierdoor kan je op veel aspecten van alles leren en zo kan je er snel achter komen wat je wel of niet leuk lijkt.

Welke sport beoefen je zelf?

Vanaf jongs af aan ben ik al gek op sporten en alles wat daarbij komt kijken. Ik heb altijd gebasketbald en gedanst. Nadat ik stopte bij basketbal ben ik gaan fitnessen en kickboksen. Sinds kort heb ik padel ontdekt, dit vind ik ook heel erg leuk om te doen! Toen ik klein was duwde mijn vader mij op de ski’s de berg af en ik snowboard sinds mijn 12e, voor beide heb ik mijn Anwärter gehaald via mijn vorige opleiding. Kortom, ik sta open voor alles en vind vaak ook alle sporten leuk. Behalve tennis, want dat kan ik niet.

Waarom een sportinfluencer voor een campagne?

Sporten is erg belangrijk voor de samenleving. Het verbindt, is gezond en het maakt je een gelukkiger mens. (Top)sporters zijn een voorbeeldfiguur en hebben veel aanzien, daarnaast leveren de sporters prestaties waardoor ze ook een inspiratiebron zijn voor de volgers. Door de verbondenheid die de volgers met de sporters voelen ontvangen de sporters veel positieve reacties en veel likes. Hierdoor zijn sporters perfect om in te zetten als influencer voor meer engagement via online campagnes!

wil je jouw merk in beweging zetten door middel van influencer marketing?

contact opnemen bekijk influencers

Not yet read?

  • Nieuws 13 September 2023 Maak kennis met… Luka! Read more
  • Nieuws 14 August 2023 Maak kennis met… Hilde! Read more
Back to overview