Nieuws

Maak kennis met… Jelle Buskermolen!

Meet the team! Jelle Buskermolen komt het team van Influencers of Sports versterken als stagiair. Wil je hem beter leren kennen? Lees de blog hieronder!

Hoe ben je bij Influencers of Sports terecht gekomen?

Ik studeer Sport, Management & Ondernemen (SM&O) aan de Hogeschool van Amsterdam en momenteel zit ik in mijn vierde jaar. In het derde jaar heb ik ervoor gekozen om de minor Sport and Business te doen en was ik op zoek naar een stage die daar mooi op aansloot. Tijdens deze minor heb ik veel geleerd over (online) marketing, wat ook mijn favoriete onderdeel was. Aan het einde van de minor had ik besloten dat ik de theorie in de praktijk wilde toepassen en ging daarom op zoek naar een marketing gerelateerde stage.

Na even zoeken kwam ik op de website van Influencers of Sports terecht. Ik zag de vacature op de website staan en was gelijk enthousiast. Na ook nog een leuk sollicitatiegesprek te hebben gehad was ik helemaal overtuigd dat ik op de goede plek zat.

Wat maakt het werken bij Influencers of Sports zo leuk?

Ten eerste is de werksfeer hier erg fijn. Mijn collega’s zijn sociaal, hebben leuke humor en ik merk aan alles dat zij echt een passie hebben voor hun beroep. Daarnaast werkt iedereen ontzettend hard om alles voor elkaar te krijgen. Los van het werk dat ik moet doen helpt dit enorm om zelf ook lekker aan de slag te gaan. Het werk is afwisselend, uitdagend en het is leuk om te zien dat ik de theorie eindelijk kan toepassen in de praktijk.

Naast mijn eigen werkzaamheden heb ik ook de mogelijkheid om mee te lopen op de andere afdelingen van House of Sports. Niet alleen biedt mij dit een mogelijkheid om heel veel te leren, maar wat voor mij vooral belangrijk is, is om er achter te komen wat ik wel en niet leuk vind om te doen.

Welke sport beoefen je zelf?

Sport is altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Het geeft me energie, een mogelijkheid om mijn hoofd even te legen en ik houd van de uitdaging. Ik heb ruim acht jaar lang met veel plezier getennist en tussendoor verschillende sporten geprobeerd, waaronder voetbal, volleybal, basketbal en tafeltennis. Toen ik 15 werd ben ik gestopt met tennis en ben ik begonnen met hardlopen. Na een nare blessure aan mijn knie ben ik begonnen met fitness en dat beoefen ik vijf jaar later nog steeds met veel plezier.

Waarom een sportinfluencer?

Als sportliefhebber vind ik niet alleen leuk om zelf te sporten, maar volg ik ook graag sporters en hun sportprestaties. De discipline, het doorzettingsvermogen en de passie die (top)sporters hebben vind altijd ontzettend inspirerend. Dit geeft mij weer motivatie om zelf aan de gang te gaan en door bij Influencers of Sports stage te lopen hoop ik dat ik anderen kan helpen om net zo geïnspireerd en gemotiveerd te raken als ik.

wil je jouw merk in beweging zetten door middel van influencer marketing?

contact opnemen bekijk influencers

Not yet read?

  • Nieuws 13 September 2023 Maak kennis met… Luka! Read more
  • Nieuws 14 August 2023 Maak kennis met… Hilde! Read more
Back to overview