Nieuws

Maak kennis met… Benthe!

In de “Maak kennis met” blog stellen we je voor aan het team van Influencers of Sports. Deze week is het de beurt aan onze nieuwe stagiaire, Benthe van der Meer!

 

Hoe ben je bij Influencers of Sports terecht gekomen?

Benthe: Momenteel zit ik in mijn vierde jaar van de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam. In het tweede jaar heb ik ervoor gekozen om mijzelf te specialiseren in sportmarketing. De mogelijkheden die gecreëerd worden vanuit sportmarketing zijn inspirerend om te zien. Daarom wist ik gelijk dat ik later ook werkzaam wilde zijn in deze branche.

Voor mijn afstudeerperiode ben ik opzoek gegaan naar een toonaangevende organisatie in online sportmarketing. Op school hebben we een aantal presentaties gehad van werknemers van House of Sports. Hierdoor ben ik op de hoogte gebracht van het creatieve en digitale sportmarketingbureau.

Na wat research op de website kwam ik de vacature tegen voor een afstudeerstage bij Influencers of Sports. Ik dacht gelijk: dit is mijn ideale stage.

Wat maakt het werken bij Influencers of Sports zo leuk?

Influencer marketing is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Steeds meer organisaties zetten (sport)influencers in om de doelgroep te bereiken. Influencers of Sports is het ideale bureau om topsporters en influencer marketing bij elkaar te brengen.

Influencers of Sports bestaat nog geen twee jaar en dat maakt het een leuke uitdaging om bij dit opkomende bureau te werken. Ik ben niet een van de vele, maar draai echt volledig mee. Hierdoor is elke dag anders en steek ik veel op Omdat Influencers of Sports deel uitmaakt van House of Sports, krijg ik ook de ruimte om andere afdelingen binnen het bedrijf te leren kennen.

Samen met de gezellige, informele, maar productieve sfeer die je voelt binnen alle teams hangt vormt dit een leuke en leerzame afstudeerperiode.

Welke sport beoefen je zelf?

Ik ben altijd al heel gepassioneerd geweest door sport. Zo heb ik  met veel plezier 11 jaar op het hockeyveld gestaan, maar ben ik nu vooral (als corona het toelaat) te vinden in de sportschool. Trainen is een van mijn favoriete dingen om te doen, doelen stellen, mezelf tot het uiterste duwen en altijd mezelf proberen te verbeteren. Ik hou ook van het uitproberen van nieuwe sporten zoals surfen, boksen en padel.

Waarom een sportinfluencer?

Als fanatieke sporter en sportkijker volg ik zelf veel atleten en clubs op Instagram. Sport is in staat om impact te maken en mensen te verbinden. Sporters zijn geloofwaardiger en authentieker, en zijn echt in staat een verhaal te vertellen wat mensen raakt. Door de verbinding met de doelgroep is een sporter in staat om via een campagne dit op de juiste manier over te brengen.

wil je jouw merk in beweging zetten door middel van influencer marketing?

contact opnemen bekijk influencers

Not yet read?

  • Nieuws 7 November 2022 Influencer marketing trends 2023 Read more
  • Nieuws 26 October 2022 Business Lead – Influencers of Sports Read more
Back to overview