Nieuws

Influ-answer time met Wesley Koolhof!

Tennisliefhebbers opgelet! Deze week is het namelijk de beurt aan tennis influencer Wesley Koolhof. Wesley is gespecialiseerd in dubbelspel en heeft meerdere ATP-toernooien op zijn naam staan. Omdat wij erg benieuwd zijn naar de carrière van Wesley én benieuwd zijn hoe hij aan de top is gekomen, hebben wij hem enkele vragen gesteld.

Kun je ons iets meer vertellen over jouw sportcarrière en hoe je aan de top bent gekomen?

Ik ben begonnen met tennissen toen ik vier was en sinds mijn achttiende maak ik deel uit van het internationale tennis circuit. Sinds vijf jaar ben ik me alleen bezig gaan houden met het dubbelspel en daarin beleefde ik afgelopen jaar mijn doorbraak seizoen. Op dit moment ben ik de best geklasseerde Nederlandse dubbelspeler en sta ik net buiten de top 10 op de wereldranglijst.

Wat is tot nu toe het grootste leerpunt uit jouw carrière?

Ik denk dat ik elke week wel wat nieuws leer, maar het grootste leerpunt in de topsport is denk ik wel dat je het met alleen talent niet redt. Om topsport uit te oefenen moet je over meer capaciteiten beschikken dan alleen talent. Je moet een hoop dingen doen en laten om het maximale uit je carrière te halen. Talent heb je zeker nodig, maar er komen veel meer dingen bij kijken.

Wat is tot nu toe jouw mooiste sportmoment?

Dat is moeilijk aan te geven eerlijk gezegd. Ik denk dat elke prestatie een prestatie op zich is en een mooi moment/gevoel oplevert. Het winnen van mijn eerste ATP dubbel titel zal me altijd bij blijven, maar ook mijn debuut afgelopen december in de Davis Cup was een speciaal moment. Uiteindelijk hoop ik dat mijn mooiste moment nog komt!

Als je in de toekomst kijkt, wat hoop je nog te bereiken op het gebied van voetbal/jouw carrière?  

Iedereen die aan topsport doet heeft vaak maar één doel en dat is de beste zijn. Als ik in de toekomst kijk hoop ik een grand slam te winnen, nummer 1 van de wereld te worden. Ook een Olympische deelname staat op mijn verlanglijstje.

Ben je na het lezen van dit interview enthousiast over Wesley en benieuwd wat hij voor jouw merk kan betekenen? Neem dan gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

wil je jouw merk in beweging zetten door middel van influencer marketing?

contact opnemen bekijk influencers

Not yet read?

  • Nieuws 13 September 2023 Maak kennis met… Luka! Read more
  • Nieuws 14 August 2023 Maak kennis met… Hilde! Read more
Back to overview