Nieuws

Influ-answer time met Jelle van Gorkom!

BMX’er Jelle van Gorkom is op vroege leeftijd begonnen met bmx’en. Uiteindelijk is hij in het Nederlands team terechtgekomen en heeft hij zichzelf naar een zilveren medaille gereden tijdens de Olympische Spelen in Rio. Lees hieronder meer over de carrière van Jelle!

Kun je ons iets meer vertellen over jouw topsport carrière? Hoe ben je aan de top gekomen?

Ik ben vrij jong begonnen met bmx’en en dan groei je echt met de sport mee. In mijn jeugdjaren eindigde ik vaak vooraan en dit bleef niet onopgemerkt via semi fabriek teams kwam ik uiteindelijk in het Nederlands team terecht en dan begint het pas echt te tellen.

Wat is jouw mooiste sport- en leermoment tot nu toe?

Sportief toch wel Rio 2016 waar ik mijn zilveren olympische plak haalde. En leer moment kwam ruim 5 jaar eerder omdat ik toen bijna de handdoek in de ring wou gooien. En mijn coach mij opnieuw in liet zien dat het beoefenen van denk ik elke sport op hoog niveau het mooiste wat er is om te kunnen doen.

Jouw motivatie en wilskracht voor je herstel inspireert, wat wil jij graag mee geven aan je volgers?

Geef nooit op!! Zoek altijd naar meerdere mogelijkheden en stop pas als jij er vrede mee hebt!

Wat hoop je in de toekomst nog verder te bereiken in jouw carrière?

Er zijn veel dingen die ik graag zou willen, ik hoop dat ik mensen blijf inspireren it always seems impossible until it’s done!

Ben je na het lezen van deze blog enthousiast over Jelle en benieuwd wat hij voor jouw merk kan betekenen? Neem dan gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

wil je jouw merk in beweging zetten door middel van influencer marketing?

contact opnemen bekijk influencers

Not yet read?

  • Nieuws 13 September 2023 Maak kennis met… Luka! Read more
  • Nieuws 14 August 2023 Maak kennis met… Hilde! Read more
Back to overview