Nieuws

Hansaplast stelt vier topsporters als ambassadeur aan

Het merk slaat de handen ineen met topsporters Kika van Es, Jorrit Croon, Lois Abbingh en Noël van ‘t End

Het Hansaplast ambassadeursteam! Door en voor sporters: de producten van Hansaplast worden ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde fysiotherapeuten, sportartsen en atleten. Om zoveel mogelijk sporters op allerlei sportgebieden kennis te laten maken met de functies van haar producten, zijn onlangs vier topsporters als ambassadeur aan Hansaplast verbonden. Voetbalster Kika van Es, hockeyer Jorrit Croon, handbalster Lois Abbingh, en judoka Noël van ’t End gaan gedurende het sportjaar 2021 laten zien hoe Hansaplast bijdraagt aan hun sportprestaties en zullen dit voornamelijk delen op hun social media kanalen.

Tips en tricks van de topsporters

In aanloop naar de diverse grote eindtoernooien in het sportjaar 2021 delen de vier topsporters samen met Hansaplast content op hun eigen kanaal en op het kanaal van Hansaplast Nederland. Zo geeft elke topsporter o.a. een live workout sessie met daarin tips en tricks op het gebied van hun sportdiscipline en worden er verschillende producten van Hansaplast actief afgebeeld op de kanalen van de diverse sporters.

Zoë van den Brink, Digital & PR Manager bij Hansaplast: “Hansaplast sportproducten, zoals tapes, braces en compressie artikelen, bieden ondersteuning daar waar je dat nodig hebt. We zijn op zoek gegaan naar vier atleten die zelf deze sportproducten gebruiken om hun prestaties te bevorderen en dit ook op hun platforms delen met volgers die vaak dezelfde sporten beoefenen. Jorrit, Lois, Noël en Kika zijn daar de perfecte ambassadeurs voor.

Lois Abbingh: “Ik kijk uit naar het ambassadeurschap en de samenwerking met Hansaplast. Met name de compressiekousen van Hansaplast gebruik ik regelmatig. Op mijn Instagram kanaal probeer ik mijn volgers te inspireren en ik hoop dat met deze samenwerking ook te gaan doen.”

Bovenstaande content is vanaf vandaag te zien op de Instagram kanalen van de ambassadeurs!

wil je jouw merk in beweging zetten door middel van influencer marketing?

contact opnemen bekijk influencers

Not yet read?

  • Nieuws 13 September 2023 Maak kennis met… Luka! Read more
  • Nieuws 14 August 2023 Maak kennis met… Hilde! Read more
Back to overview