Brand activation

Snelle Jelle

NOG EVEN EEN STUKKIE GAAN!

Snelle Jelle Granola: een nieuwe (té) krachtige, krokante muesli met die lekkere typische smaak van de Snelle Jelle kruidkoek. Precies wat je nodig hebt voor een energieke start van de dag. De nieuwe Snelle Jelle granola zorgt er voor dat je maar kunt blijven gaan! Dat willen ze laten zien door jou uit te dagen om het leven wat verrassender te maken, door net even een stukkie door te gaan. Zo word je continu verrast door je eigen kunnen en jouw volgers ook en kan straks niemand meer om deze verrukkelijke granola (nutri-score A!) heen!

 

LIDEWIJ EN LOIS KUNNEN DE HELE DAG DOOR!

Ben je benieuwd hoe de dag van Liedewij Welten verliep? Nou zo dus! Namasté begonnen met een yogasessie in de duinen, daarna nog genoeg energie om een rondje te hardlopen, te gymmen en daarna ook nog een goede hockey training gehad. Na deze actieve dag nog vol energie op de bank!

Lois Abbingh is een lekker stukje gaan zwemmen vanaf het Nederlandse strand en kwam uit in Denemarken! Ze had nog energie om door te zwemmen naar Zweden maar werd tegen gehouden door de reddingsbrigade. Allemaal dankzij de nieuwe granola van Snelle Jelle. WooHooHoo!

 

ROL INFLUENCERS OF SPORTS

Via Influencers of Sports en We Are First is de samenwerking tussen Snelle Jelle en Lois & Lidewij tot stand gekomen. Het doel van de campagnes was om de nieuwe granola te introduceren en te laten zien dat het eten hiervan zorgt voor een energieke start van je dag!

Het resultaat!

Via Instagram hebben Lidewij en Lois stories en posts gedeeld om de granola van Snelle Jelle onder de aandacht te brengen van de volgers. Zie hieronder de resultaten!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen!