Influencer marketing

Revolution Race

NATURE IS OUR PLAYGROUND

Revolution Race is een outdoor merk voor en door natuurliefhebbers. Het bedrijf produceert tijdloze, duurzame en hoogwaardige producten, waardoor de Revolution Race kleding en schoenen wandeling na wandeling gedragen kunnen worden!

 

EVA OP AVONTUUR IN CAMPAGNE REVOLUTION RACE

Als echte avonturier en natuurliefhebber is Eva Boer een perfecte match met Revolution Race. Eva is iedere dag in de natuur te vinden houdt ervan om te hiken, mountainbiken of uren te wandelen door de meest adembenemende landschappen. Geen avontuur is te gek voor haar!

In haar content laat Eva zien welke kleding zij draagt en welke voordelen zij ervaart bij het dragen van de kleding. Door weer en wind is ze te vinden in de natuur en de juiste kleding helpt hier enorm bij!

Dit is niet de eerste keer dat Eva samenwerkt met Revolution Race. Afgelopen winter shinede Eva ook al in de wintercollectie van het outdoor merk en aankomende zomer zal zij de samenwerking voortzetten en verder uitbreiden! Een mooie langdurige samenwerking waarin Eva als echte brand ambassador waarde creëert voor haar volgers én het merk. Dit doet zij door het delen van authentieke en persoonlijke content!

 

ROL INFLUENCERS OF SPORTS

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Revolution Race en Eva tot stand gekomen. Het doel van de campagnes was om de kleding van Revolution Race bekend te maken bij de volgers van Eva. Met uiteindelijke doel conversies via Eva haar kortingscode!

Het resultaat!

Via Instagram heeft Eva stories en posts gedeeld om de zomer collectie van Revolution Race onder de aandacht te brengen van de volgers. Zie hieronder de resultaten!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen!