Brand activation

Purelei

The Aloha way of life

Sieraden & lifestyle producten geïnspireerd op Hawaii! Purelei staat voor ontwerpen die een persoonlijk verhaal vertellen, duurzame materialen, exclusieve designsamenwerkingen en de Aloha way of life. De naam Purelei bestaat uit de woorden ‘pure’ en ‘lei’ en staat voor een pure levenshouding en de wereldberoemde Hawaiiaanse bloemenketting.

 

Lotte als ambassadrice voor Purelei!

Na meerdere succesvolle samenwerkingen tussen Purelei en Lotte is het tijd voor een langdurige samenwerking in 2022. Lotte heeft een bijzonder en persoonlijk verhaal, vertelt open en eerlijk wat zij van de sieraden vindt en laat haar volgers op deze manier meegenieten van de Hawaiiaanse stijl. Voor haar volgers was dit niet alleen informatief, zij krijgen namelijk bij iedere samenwerking een exclusieve kortingscode om deel uit te maken van de Purelei community!

Purelei is constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe collecties en sieraden om te blijven vernieuwen. Zij maken sieraden die een verhaal vertellen en willen de ‘Aloha spirit’ wereldwijd verspreiden. Creativiteit en motivatie staan in een hoog vaandel bij Purelei, daarom is Lotte een perfecte match voor dit ambassadeurschap!

 

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Purelei en Lotte tot stand gekomen. Het doel van de campagnes was om meer brand awareness te creëren en om het aantal verkopen te verhogen.

Het resultaat!

Via Instagram heeft Lotte story’s gedeeld om de (nieuwe) producten van Purelei onder de aandacht te brengen van haar volgers. Zie hieronder de resultaten!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.