Brand awareness

Danone #gaervoor

Naomi van As centraal in campagne Activia

Bij Activia, yoghurtmerk van Danone, zijn ze overtuig van dat het belangrijk is om goed voor je buik te zorgen want je buik zorgt ook goed voor jou. Deze herfst is Activia met een merkcampagne gekomen over het belang van goed voor je buik zorgen en hoe je dit gemakkelijk kunt doen. Middels het Instagram account van Naomi van As en de hashtags #GaErvoor en #lekkervoorjebuik wilde Activia de boodschap overbrengen hoe je op een gemakkelijke manier goed voor je buik kunt zorgen.

#GAERVOOR

Er zijn veel verschillende manier om goed voor jezelf te zorgen. In de influencer campagne wilde Activia met Naomi laten zien hoe je goed voor je buik kan zorgen met een gezond en gevarieerd ontbijt. Ze liet zien hoe je op een gemakkelijke manier veel vezels toevoegt aan je ontbijt, en dat is lekker voor je buik. Voor de campagne heeft Naomi een ontbijtbox ontvangen met veel vezelrijke producten. Deze box mocht Naomi vervolgens ook weggeven onder haar volgers.

Het doel van de campagne was om te laten zien dat goed voor je buik zorgen een centraal onderdeel is van je totale gezondheid. Er zijn namelijk vele (makkelijke) rituelen en manier om dit te doen. Activia wil zich uiteindelijk positioneren als expert op het gebied van buikgezondheid. Naomi heeft deze boodschap met meerdere post en story’s succesvol uitgezet via haar kanaal.

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports en creatieve partij/opdrachtgever Mediacom is de samenwerking tussen Naomi van As en Activia tot stand gekomen. Naomi haar doelgroep past bij de doelgroep welke Activia wil bereiken met de campagne. Als (voormalig) sporter ben je gewend om goed voor je lichaam te zorgen om zo fit mogelijk te zijn. Naomi is een geloofwaardige bron vanwege haar levensstijl en sportachtergrond. Ook de boven gemiddelde engagement rate van Naomi heeft hier een rol in gespeeld.

Het resultaat!

Tijdens de campagne hebben onze tien topsporters via Instagram content gedeeld onder hun doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Naomi van As Danone
Naomi Activia
Naomi Activia

Bekijk meer cases!

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.