Ambassadorship

Athletic Brewing

Great tasting beer for today’s healthy and active adult

Athletic Brewing is een echte pionier niet-alcoholisch ambachtelijk bier! In 2017 zijn ze begonnen met brouwen en nu nog wereldwijd groeiende. De wereld heeft volgens Athletic Brewing door het verkeerde kader nagedacht over alcoholvrij bier. Bier is van zichzelf een natuurlijk, gezonde drank – vol met elektrolyten, kalium, magnesium en ontstekingsremmende eigenschappen. Het is juist de alcohol dat je doet uitdrogen en calorierijk is.

Niki van Sprang was meer dan enthousiast om een ambassadeurschap aan te gaan met Athletic Brewing. Hij is voor zijn topsport (roeien) wereldwijd aan het reizen, trainen en neemt deel aan wedstrijden. Of het nou een hike is in Croatië of een European Championship in München, na een hevige inspanning is een verfrissend, non-alcoholisch biertje zijn rustmoment.

Afgelopen zomer is de samenwerking van start te gaan en gedurende het jaar 2022 en 2023 zal Niki ons meenemen in zijn ervaring rondom het drinken van Athletic Brewing.

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Athletic Brewing en Niki van Sprang tot stand gekomen. Het doel van de campagne is om awareness te creëren rondom het non-alcoholische bier door posts en stories via zijn socials.

Het resultaat van de campagne!

Zie hieronder het resultaat van het ambassadeurschap van de eerste post en story's!

Bekijk meer van onze cases!

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.