Brand activation

IKEA

OPBERGEN MET IKEA

De maand september stond voor IKEA in het teken van ‘opbergen’. Op zaterdag 16 september organiseerde IKEA een grote activatie in IKEA Haarlem. In de hal stond bij binnenkomst een ‘Rad van Rommel’. Bezoekers konden aan het rad draaien waar acht onderdelen op stonden die opgeruimd moesten worden (badkamer, woonkamer, opbergkast, etc.). Bezoekers konden tegelijk de strijd aangaan om te kijken wie het snelst is!

 

READY, SET, GO!

Voor deze activatie heeft IKEA ook topsporters Dafne Schippers en Churandy Martina ingezet, want wie kan nou zeggen ‘Ik was sneller dan… Dafne Schippers ;)’. Beide topsporters waren gedurende de activatie aanwezig zodat alle bezoekers ook de strijd aan konden gaan met hen. Voorafgaand aan de activatie hebben zowel Dafne als Churandy hun volgers opgeroepen om de uitdaging aan te gaan!

Het doel van de campagne was om mensen op een leuke, speelse manier kennis te laten maken met de Smart Home Storage oplossingen van IKEA.

 

ROL VAN INFLUENCERS OF SPORTS

Via Influencers of Sports en INCA is de samenwerking tussen IKEA en Dafne Schippers en Churandy Martina tot stand gekomen. Het doel van de campagne is om awareness te creƫren rondom de Smart Home Storage oplossingen van IKEA.

Het resultaat!

Het doel van deze activatie was om IKEA-bezoekers in Haarlem deel te laten nemen aan het spel met Dafne en Churandy en kennis te laten maken met de Smart Home Storage oplossingen van IKEA. De activatie in IKEA-Haarlem was een groot succes!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen!