Nieuws

Zuidas Run 2019

Zuidas Run 2019

Op vrijdag 5 juli heeft de 11e editie van de Zuidas Run plaatsgevonden. De Zuidas Run is een uniek hardloop- en netwerkevenement. House of Sports is voor het tweede jaar de organisator van dit unieke evenement. Het doel van de Zuidas Run is om organisaties, medewerkers en bewoners van de Zuidas via sport te verbinden. De Zuidas Run is de perfecte manier om collega’s uit te dagen en te trainen met een ‘running plan that suits you’.

Tijdens deze run heeft een team van Influencers of Sports en Supporter van Sport mee gerend tijdens de 10km! Het team bestond uit Björn Koreman, Jacolien Ruizendaal, Suzanne Brummel, Rintje Ritsma, Radmilo Soda, Eric van der Burg, Koen Schobbers, William Voorwinden, Maartje Bregman, Marijke Grundeken en de Urban Runners Crew. Samen hebben deze influencers een bereik van 140.000 volgers. Middels Instagram posts en Instagram story’s hebben deze influencers het evenement extra lading en naamsbekendheid gegeven.

Supporter van Sport

Door Supporter van Sport is er een leuke aftermovie gemaakt waarin de influencers vertellen hoe zij zich hebben voorbereid en hoe zij de run hebben ervaren.

“Ik vind het belangrijk om ook andere mensen te inspireren en motiveren om te gaan sporten, je voelt je gewoon fit en je kunt dan van alles beter doen. Het geeft je zoveel meer dan één doel of één ding” laat Suzanne weten. Maar ook Bjorn laat weten dat fit blijven belangrijk is “Vooral de vrijheid, lekker naar buiten om te trainen, liever niet te veel aan je hoofd hebben en gewoon zorgen dat je lekker fit blijft buiten.”

Ook William heeft een leuke herinnering over gehouden aan de Zuidas Run. Zo laat hij op zijn Instagram weten dat hij zijn tweede sub 40 heeft behaald tijdens de run! “Ik ging voor een personal record.. Wat denk je? Op twee seconden na niet gelukt. Ik liep 39:54, mijn tweede tijd sub 40 dus ik ben denk ik wel een beetje blij. Volgende keer beter!”

Onze influencer Jacolien is twee dame geworden tijdens de 5km! “Afzien to the max, 3 wedstrijden na elkaar is echt niet aan te raden. Maar deze loop was wel echt aan te raden om met je bedrijf te lopen en daarna een leuke afterparty te houden. Dat ik dit tempo er nog uit wist te persen is echt op karakter geweest.”

Op naar de Zuidas Run van 2020!

wil je jouw merk in beweging zetten door middel van influencer marketing?

contact opnemen bekijk influencers

nog niet gelezen?

  • Nieuws 29 March 2022 Influencers of Sports 3 jaar! Read more
  • Nieuws 11 March 2022 Maak kennis met… Kim Bijvoet! Read more
naar nieuwsoverzicht