Nieuws

Samenwerking Influencers of Sports en TalentEmpowerment

Influencers of Sports gaat samenwerken met TalentEmpowerment

Influencerbureau Influencers of Sports, gespecialiseerd in sociale media samenwerkingen voor meer dan 800 topsporters in Nederland, werkt vanaf heden samen met de talentenpool van TalentEmpowerment (TE). Beide organisaties hebben de handen ineengeslagen om de aangesloten atleten van TalentEmpowerment verder te helpen op het gebied van sociale media begeleiding en commerciële (influencer) samenwerkingen.

TalentEmpowerment begeleidt tientallen Olympische sporttalenten in hun ‘Road to the Olympics’ en zorgt voor begeleiding middels coaching en door de inzet van (maatschappelijke) partners. Onder andere hockeysters Frédérique Matla, Sanne Koolen en Marijn Veen en wielrenster Elodie Kuijper zijn bij TalentEmpowerment aangesloten.

Lennart Bril, verantwoordelijk voor Influencers of Sports is verheugd met de samenwerking tussen beide partijen: ‘Het is mooi dat we de talentvolle groep sporters vanuit TalentEmpowerment kunnen helpen om hun toekomstige commerciële waarde te gaan verzilveren. Het biedt voor beide partijen nieuwe kansen, helemaal in deze tijd. De atleten van TalentEmpowerment zorgen voor grotere diversiteit op ons platform en biedt merken de kans om nieuwe doelgroepen te bereiken uit diverse sporten’.

Aansprekende merken

Ook Laurens Matla van Talent Empowerment kijkt positief vooruit naar de samenwerking: ‘Door middel van deze samenwerking bieden we topsporters een nieuwe manier om de samenwerking met aansprekende merken op te zoeken en zo inkomsten te genereren. Voor sommige sporters zal dit een aanvullende inkomstenbron zijn, voor andere sporters simpelweg noodzaak om hun topsport programma’s te kunnen financieren.’

Uiteindelijk hopen beide partijen zowel richting consumentenmerken als richting de sporters een veelzijdiger verlengstuk te zijn met de samenwerking met daarin als uitgangspunt om de commerciële waarde van een (talentvolle) topsporter nog beter te verzilveren.

wil je jouw merk in beweging zetten door middel van influencer marketing?

contact opnemen bekijk influencers

Not yet read?

  • Nieuws 7 November 2022 Influencer marketing trends 2023 Read more
  • Nieuws 26 October 2022 Business Lead – Influencers of Sports Read more
Back to overview