Nieuws

Influ-answer time met Lienke de Jong!

Vandaag is het de beurt aan Lienke de Jong. Velen zullen haar kunnen kennen onder de naam ‘Dear Good Morning’. Lienke is namelijk dé ochtendsportster van Nederland! Naast het feit dat ze actief is als sportster is ze van meerdere markten thuis. Zo is ze actief als spreker, presentatrice en motivatie coach. Niet niks dus! Omdat wij erg benieuwd zijn naar onder andere haar motivatie om een fanatiek ochtendsportster te worden, hebben wij haar een aantal vragen gesteld

Kun je ons wat meer vertellen over jezelf en de start van ‘Dear Good Morning’?

Het begon allemaal in 2014. Op dat moment had ik een drukke baan bij de televisie als producer. Waar ik als kind altijd fanatiek aan sport deed, had ik daar nu geen tijd voor. Nu kwam ik van mijn werk thuis en was ik snel moe. De enige mogelijkheid om te sporten was alleen heel vroeg in de ochtend voor ik naar mijn werk moest. Zo daagde ik mezelf uit om iedere ochtend te gaan hardlopen. In het begin werd ik door vrienden en familie uitgelachen omdat niemand verwacht had dat ik, als avondmens, dit vol zou houden. Maar toch stond ik de volgende ochtend klaar om te gaan hardlopen, en met succes. Ik merkte dat ik beter sliep, me energieker voelde, beter in mijn vel zat en creatiever kon nadenken.

Hoe is ‘Dear Good Morning’ zo groot geworden?

Het had te maken met het feit dat ik echt deed wat ik leuk vond. Ik werd er gelukkig van en dat deelde ik met mijn volgers. Het was mijn enthousiasme wat ik overbracht, zonder mensen dingen op te leggen. Mijn content is heel persoonlijk.

Is sport altijd al een grote passie voor jou geweest?

Bewegen in het algemeen vond ik heel erg leuk, ik was niet in één sport specifiek heel goed.

Wat is tot nu toe je mooiste ervaring in de sport?

Bij de samenwerking met Supporter van Sport vind ik het heel tof dat je dichter bij de mens komt. Ik ben daar meer offline! Door deze samenwerking sta ik op verschillende events van Univé en ben ik twee jaar geleden voor het eerst in aanmerking gekomen met de Nijmeegse vierdaagse, Amsterdam City Swim, Obstakelruns, etc. Hierdoor zie je echt wat sport met je doet!

Wat is tot nu toe je mooiste ervaring in de sport?

Dat je lichaam heel duidelijk aangeeft wat wel en niet oké is. Je mag leren naar je lichaam te luisteren.

Wat hoop je in de toekomst nog te bereiken op het gebied van sport?

Ik voel me nu heel energiek en fit in mijn eigen lijf. Ik hoop dat ik dat nog heel lang vol kan houden! Ik hoop daarnaast zoveel mogelijk mensen te kunnen laten ervaren hoe het is om een ochtendsporter te worden. Daarin heb ik nog een lange weg te gaan, maar vol met leuke plannen!

Daarnaast zou ik het wel heel leuk vinden om een keer een obstakel run te winnen. Ik ben bij zo’n run wel al eens derde geworden. Nu nog een keer eerste!

Ben je na het lezen van dit interview enthousiast over Lienke en benieuwd wat zij voor jouw merk kan betekenen? Neem dan gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op! Wij helpen je graag verder!

wil je jouw merk in beweging zetten door middel van influencer marketing?

contact opnemen bekijk influencers

nog niet gelezen?

  • Nieuws 25 May 2020 Influ-answer time met Angela Malestein! Read more
  • Nieuws 18 May 2020 Influ-answer time met Daniel Wedemeijer! Read more
naar nieuwsoverzicht