Nieuws

Influ-answer time met Isabelle Hanssen!

Deze week is het de beurt aan Isabelle Hanssen. Isabelle kreeg op haar 15e een passie voor freestyle-skiën. Nadat zij een aantal jaar op wintersport was geweest, volgde ze een clinic freestyle-skiën in Snowworld in Landgraaf. Dit beviel haar zo goed dat ze daarna ook een opleiding als skileraar volgde. Haar passe is in 2014 voor het eerst een Olympisch onderdeel geworden. Omdat wij erg benieuwd zijn naar haar topsport carrière hebben wij haar een aantal vragen gesteld.

Kun je ons iets meer vertellen over jouw topsport carrière en hoe jij aan de top bent gekomen?

Door het volgen van mijn passie ben ik fulltime de ski wereld ingesprongen. Het werd me al snel duidelijk dat dit was wat ik wilde doen. Ik wilde wedstrijden rijden in halfpipe en daarbij wel met hoogste niveau meedraaien.

Wat is tot nu toe het grootste leerpunt uit jouw carrière?

Dat je met doorzettingsvermogen, passie en discipline ontzettend ver kan komen in een sport, ook een niet ondersteunde sport. Zoeken naar creatieve mogelijkheden om dingen voor elkaar te krijgen en niet te ver vooruit te kijken, dan lukt het elke keer weer.

Wat is tot nu toe jouw mooiste sportmoment?

Er zijn er te veel om er een uit te kiezen. Ik hoop dat mijn mooiste sport moment nog gaat komen. Maar natuurlijk het twee keer internationaal kwalificeren voor de Olympische Winter Spelen. Dat vergeet ik niet!

Ben je na het lezen van dit interview enthousiast over Isabelle en benieuwd wat zij voor jouw merk kan betekenen? Neem dan gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op! Wij helpen je graag verder!

wil je jouw merk in beweging zetten door middel van influencer marketing?

contact opnemen bekijk influencers

nog niet gelezen?

  • Nieuws 29 March 2022 Influencers of Sports 3 jaar! Read more
  • Nieuws 11 March 2022 Maak kennis met… Kim Bijvoet! Read more
naar nieuwsoverzicht