Nieuws

Influ-answer time met Bram Verhofstad!

Bram Verhofstad werd in 2017 4e van de wereld op de vloer op het WK in Montreal. Nu heeft hij het ultieme doel om de Olympische Spelen te behalen. Naast zijn topsport carrière, is hij ook erg actief op YouTube met zijn eigen kanaal. Hier deelt hij niet alleen zijn turntrainingen, maar ook zijn leven. Hij is een entertainer en motivator in hart en nieren. ”Passion is a gift, it’s up to you how you use it!”

Passie, progressie en discipline. Dit zijn jouw drie sleutelwoorden. Kun je ons iets meer vertellen hoe je met deze sleutelwoorden aan de top bent gekomen?

Passie is het gene waarom ik dit überhaupt allemaal doe. En als er geen passie is dan is er ook geen progressie. Ik wordt heel erg gedreven door progressie, als ik zie dat ik vooruit ga dat gaat mijn vlammetje nog harder branden en wordt de passie weer vergroot.

Soms heb je ook dagen dat een van de twee er effe niet is en dan moet ik terug vallen op het saaie woord discipline. Over het algemeen ben ik daar niet zo’n fan van. ik vind dat mijn wil om te werken uit mijn passie moet komen om het te doen en niet perse ergens te komen.

Ik turn omdat ik wil turnen. Niet omdat ik de beste wil worden. En dat gaat er voor zorgen dat ik ook de beste ga worden.

Wat is jouw mooiste sport- en leermoment tot nu toe?

Ik heb eigenlijk twee antwoorden voor mijn mooiste sportmoment. Het eerste is natuurlijk mijn 4e plek op het WK in Montreal in 2017. Maar momenten waar ik misschien zelfs dankbaarder voor ben is om überhaupt te kans te hebben om dit allemaal te doen en wat het me allemaal geeft. Zoals het leren kennen van heel veel te gekke mensen, maar ook bijvoorbeeld dat ik mijn schoenen kan strikken met rechte benen. Dat vind ik gewoon wel vet.

De meeste sportcompetities- en evenementen liggen op het moment stil of zijn verplaatst naar 2021. Hoe pas jij je hierop aan?

Momenteel ben ik bij m’n ouders en heb Ik daar een tijdelijk paradijs gemaakt voor mezelf met een trampoline in de tuin, Voltige paard op het terras en ringen in de boom. Nu heb ik mooi tijd om super hard aan mijn basis te werken zodat ik straks nog sterker en fitter terug kom.

Wat hoop je in de toekomst nog verder te bereiken in jouw carrière?

Ik hoop vooral nog heel lang te kunnen turnen op het niveau wat ik nu doe. Ik hoop nieuwe coole trucjes te leren. En zo vaak mogelijk de Nederlandse vlag op mijn borst dragen. Ik ga ervoor zorgen dat ik turnen achterlaat en echt iets heb bijgedragen aan de sport.

Ben je na het lezen van dit interview enthousiast over Bram en benieuwd wat hij voor jouw merk kan betekenen? Neem dan gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op! Wij helpen je graag verder!

wil je jouw merk in beweging zetten door middel van influencer marketing?

contact opnemen bekijk influencers

nog niet gelezen?

  • Nieuws 21 September 2020 Influ-answer time met Jelle van Gorkom! Read more
  • Nieuws 17 September 2020 Confluence marketing: de nieuwe strategische marketingtechniek Read more
naar nieuwsoverzicht