Nieuws

Influ-answer time met Angela Malestein!

Influ-answer time met Angela Malestein!

Angela Malestein is een geboren en getogen Spakenburgse en werd in 2019 Wereldkampioen handbal! Haar fanatisme en ervaring spelen een belangrijke rol voor de club waar ze speelt én het Nederlandse handbalteam. Via haar Instagram geeft ze een kijkje in haar topsport leven.  Ook maakt ze komend seizoen een spannende overstap naar de Hongaarse topclub Ferencvárosi TC. Wij zijn erg benieuwd naar Angela haar verhaal, hoe ze aan de top is gekomen en wat ze nog in de toekomst hoopt te bereiken, dus daarom hebben we haar een aantal vragen gesteld!

Kun je ons iets meer vertellen over hoe jij aan de top bent gekomen?

Ik ben zover gekomen omdat ik dat zelf per se wilde. Van jongs af aan wist ik al dat ik één van de beste handbalsters wilde worden en dat in combinatie met hard werken.

De meeste sportcompetities- en evenementen liggen op het moment stil of zijn verplaatst naar 2021. Hoe pas jij je hierop aan?

Het is zoals het is. Ik denk dat wij als sporters/handbalsters ons altijd wel moeten aanpassen en de situatie moeten accepteren zoals het is. Gezondheid staat altijd voor op, maar dat is ook gek. Normaal zoek je altijd het randje op of ga je er overheen. Dat nu alles stil ligt betekent dat het Corona virus iets heel serieus is. Dat besef ik mij ook en nu ben ik ineens thuis in Nederland bij mijn familie voor een lange tijd en dat is dan ook weer een voordeel. Iets wat voor ons niet vanzelf sprekend is. Dus nu train ik thuis in de tuin of ga ik hardlopen. Maar.. het moet niet allemaal nog maanden gaan duren, want een balletje gooien en wedstrijden spelen is natuurlijk het mooiste wat er is.

Wat is jouw mooiste sport- en leermoment tot nu toe?

Mijn mooiste sportmoment is natuurlijk dat we Wereldkampioen werden. Het leermoment dat ik wel al wist, maar in december nog werd bewezen is dat niet de beste speelsters winnen, maar een team dat wil en plezier heeft wint.

Wat hoop je in de toekomst nog verder te bereiken in jouw carrière?

Ik hoop natuurlijk nog ooit op een medaille op de Olympische Spelen. En dan natuurlijk de gouden medaille, dat is duidelijk. Een Final4 spelen in de Champions League is ook een grote droom van mij!

 

Ben je na het lezen van dit interview enthousiast over Angela en benieuwd wat zij voor jouw merk kan betekenen? Neem dan gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op! Wij helpen je graag verder!

wil je jouw merk in beweging zetten door middel van influencer marketing?

contact opnemen bekijk influencers

nog niet gelezen?

  • Nieuws 29 June 2020 Influ-answer time met Robbert Kemperman! Read more
  • Nieuws 24 June 2020 Vijf tips om het vertrouwen in influencer marketing terug te winnen! Read more
naar nieuwsoverzicht