Influencer marketing

Zilveren Kruis

Uitgangspositie partnership Zilveren Kruis

Zilveren Kruis is met ruim 3,3 miljoen verzekerden een van de grootste zorgverzekeraars. Of het nu gaat om het regelen van zorg, het betalen van zorg of het streven naar vitaliteit.

De #zitcheck campagne met Zilveren Kruis

Europees onderzoek heeft aangetoond dat Nederlanders het meest zitten van heel Europa. En dat is ongezond. Een goede reden om Nederlanders bekend te maken met onbewust ongezond gedrag en wat je daaraan kunt doen. Want gemiddeld 8,7 uur per dag zitten is echt teveel. Veel mensen weten alleen niet hoe lang ze op een dag zitten en wat de impact daarvan is op hun gezondheid. Daarom heeft Zilveren Kruis een Zitcheck ontwikkeld, waarmee ze mensen op een laagdrempelige manier laten zien hoeveel uur ze per dag zitten, gevolgd door handige tips om wat vaker op te staan. Om deze tool effectief onder de aandacht te brengen heeft Zilveren Kruis ook een samenwerking gezocht met verschillende influencers, waaronder Naomi van As.

Via foto’s op Instagram maakt Naomi van As duidelijk aan haar volgers dat te lang zitten op een dag niet gezond is. Naomi heeft zelf de Zitcheck gedaan en haar volgers gestimuleerd deze check ook te doen. Naomi loopt elke dag met haar dochter Kae een rondje om zo ook haar dochter gezond te houden.

 

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports en Talpa Network is de samenwerking tussen Naomi van As en Zilveren Kruis tot stand gekomen. Zilveren Kruis was op zoek naar iemand die zelf sportief is en zorgt voor voldoende beweging op een dag om zo de juiste doelgroep te kunnen bereiken. Naomi was hiervoor de geschikte match, zowel haar doelgroep als haar online branding paste goed bij de wensen van Zilveren Kruis.

Het resultaat

Tijdens de #zitcheck campagne heeft Naomi via haar social media content gedeeld onder haar doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

“Naomi heeft binnen deze campagne een mooie balans weten te vinden tussen de wensen van Zilveren Kruis en de interesses van haar volgers. Hierdoor wist ze haar volgers te raken maar heeft dit ook gezorgd voor een mooie plus in de resultaten binnen de Zitcheck campagne.” – Talpa Network

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.