Influencer marketing

We Love The Planet

Uitgangspositie Partnership We Love The Planet

We Love The Planet is ontstaan uit liefde voor de natuur en ontwikkelt o.a. verzorgingsproducten voor mannen en vrouwen. Denk hierbij aan producten als deodorant, diffusers, kaarsen, handwash & handcreme. Van deze producten wordt de deodorant door We Love The Planet zelf geproduceerd. We Love The Planet vindt het belangrijk om te weten wat er in een product zit en waar het vandaan komt, en kiest altijd om de meest natuurlijke en verantwoorde manier van produceren en verpakken.

CAMPAGNE 2019

De deodorant is verreweg het populairste product. Deze wordt nu verkocht in 20 verschillende landen. We Love The Planet wilde deze deodorant meer onder de aandacht brengen bij het Nederlandse publiek en koos Influencer Marketing om deze doelstelling te behalen. De cremedeodorant van We Love The Planet bestaat alleen uit 100% natuurlijke ingrediënten en is biologisch gecertificeerd. Er zijn geen synthetische en huidbelastende ingrediënten aan toegevoegd en de deodorant bevat geen aluminium. Hierdoor is de deodorant beter voor jouw huid en onze planeet.

In de eerste post deelt Maria haar ervaringen van de deodorant met haar volgers. Bij de tweede post wordt er een win-actie gehouden waar drie winnaars uitkomen.

 

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Maria Verschoor en We Love The Planet tot stand gekomen. Als hockeyster beweeg je gedurende een training en wedstrijd veel en wil je na afloop wel fris van het veld lopen. De deodorant van We Love The Planet komt dan goed van pas. Daarnaast bereikt Maria met haar social mediakanalen een jonge sportieve doelgroep. Deze doelgroep komt overeen met de doelgroep welke We Love The Planet wil bereiken tijdens de campagne.

Het resultaat

Tijdens de jaarcampagne heeft Maria via haar social media content gedeeld onder haar doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.