Lead generation

We Love The Planet

Maria Verschoor centraal in campagne We Love The Planet

Om hun natuurlijke deodorant meer onder de aandacht te brengen bij het Nederlandse publiek heeft We Love The Planet hockey international Maria Verschoor ingezet met de campagne #naturaldeoderant. Maria heeft op haar kanaal haar ervaringen gedeeld over de deodorant en vervolgens ook een win-actie gehouden waarbij haar volgers dit product zelf konden proberen.

#NATURALDEODORANT

In de influencer campagne van We Love The Planet draaide het om naamsbekendheid genereren rondom het product en het merk. Aangezien sporters vaak actief bezig zijn is het belangrijk dat je een deodorant hebt die lang houdbaar is en gemakkelijk te gebruiken is.

Het doel van deze campagne was om de volgers van Maria de boodschap mee te geven dat dit kan door middel van de natuurlijke deodorant van We Love The Planet. Maria heeft op verschillende manieren alle kleuren en geuren van de deodoranten laten zien in haar content, wat past bij de uitstraling en doel van We Love The Planet.

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Maria Verschoor en We Love The Planet tot stand gekomen. Als hockeyster beweeg je gedurende een training en wedstrijd veel en wil je na afloop wel fris van het veld lopen. De deodorant van We Love The Planet komt dan goed van pas. Maria bereikt met haar Instagram een jonge, sportieve en vrouwelijke doelgroep. Deze doelgroep komt overeen met de doelgroep welke We Love The Planet wil bereiken tijdens de campagne.

Het resultaat

Tijdens de campagne heeft Maria via haar Instagram inspirerende en creatieve content gedeeld onder haar doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.