Influencer marketing

WE Fashion

Jeffrey Hoogland en Remy Bonjasky voor WE Fashion

Om de nieuwe kledinglijn Fundamentals. By WE te introduceren heeft WE onder andere Remy Bonjasky en Jeffrey Hoogland ingezet voor de campagne. Middels de kanalen van deze influencers wilde WE hun mannelijke doelgroep bereiken met de campagne #FUNDAMENTALSBYWE. Remy en Jeffrey hebben op verschillende momenten een kijkje gegeven in hun leven en het moment laten zien waarop zij deze essentials het liefst dragen en hoe makkelijk ze hun casual outfit kunnen omwisselen naar een zakelijke outfit.

 

#FUNDAMENTALSBYWE

In de influencer campagne van WE draaide het om het introduceren van hun kledinglijn Fundamentals. Remy en Jeffrey vragen tijdens het sporten het uiterste van zichzelf. Buiten hun sport vinden Remy en Jeffrey het belangrijk om er fashionable bij te lopen en hun outfit zo om te switchen dat ze gemakkelijk van casual naar business meeting ready kunnen zijn.

Het doel van de campagne was om de mannelijke doelgroep van Remy en Jeffrey bekend te maken met de Fundamentals collectie van WE. De boodschap die succesvol door Remy en Jeffrey is overgebracht is dat WE Fashion de go-to bestemming is voor mannen die het ideaal vinden om een complete garderobe te shoppen op één plek. Met de Fundamental items kun je verschillende outfits samenstellen: een chino + polo, voeg daar een blazer aan toe en je bent ready voor een meeting.

 

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports en SocialReblz is de samenwerking tussen WE Fashion, Remy Bonjasky en Jeffrey Hoogland tot stand gekomen. WE Fashion wilde voor deze campagne graag samen werken met Remy en Jeffrey omdat het voor beide mannen belangrijk is om snel te kunnen wisselen van casual outfit naar een outfit die geschikt is voor een belangrijke afspraak. Voor hen is het ideaal om één hele outfit of garderobe te shoppen in dezelfde winkel. WE maakt dit mogelijk.

Het resultaat

Tijdens de campagne hebben Remy en Jeffrey via hun social mediakanalen content gedeeld onder hun volgers. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen!