Brand awareness

Vichy

Ambassadrice Naomi van As voor Vichy

Naomi van As is sinds begin 2019 ambassadrice voor Vichy. Begin 2020 heeft Vichy het ambassadeurschap met Naomi verlengt vanwege het succes in 2019. Vichy heeft sinds 80 jaar het voortouw genomen in cosmetische- en huidverzorgingsinnovatie. Als ambassadrice staat Naomi echt achter het merk en laat zij haar volgers weten welke producten zij gebruikt, wat die doen voor je huid en waarom zij zo’n fan is het van het merk. De samenwerking tussen Naomi en Vichy gaat verder dan alleen social media, Naomi is namelijk ook aanwezig bij de Vichy trips, etentjes met andere ambassadrices en product lanceringen om zo de samenwerking te versterken en intensief betrokken te zijn bij het merk.

#VICHYNL

In haar ambassadeursrol laat Naomi voornamelijk zien wat haar favoriete producten zijn, hoe zij deze producten gebruikt en welke voordelen dit heeft voor je huid. Daarnaast mag zij exclusief als eerste (samen met een aantal andere ambassadrices) de nieuwste producten van Vichy testen. Om de interactie aan te gaan met haar volgers verrast zij hen ook met winacties en kortingscodes.

Het doel van de samenwerking is op zo’n natuurlijk mogelijke manier de volgers van Naomi bekend te laten maken met Vichy en hen de kans te geven te producten op een laagdrempelige manier uit te proberen. Naomi is al twee jaar een succesvolle ambassadrice voor Vichy.

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Naomi van As en Vichy tot stand gekomen. Naomi haar doelgroep past bij de doelgroep welke Vichy wil bereiken met de campagne, daarnaast gebruikt Naomi de producten van Vichy al meerdere jaren en kan daarom de boodschap zo goed en geloofwaardig mogelijk vertellen. Naomi is voor Vichy echt een ambassadrice en probeert echt voor binding met het merk te gaan door bijvoorbeeld verschillende tripjes en events te organiseren.

Het resultaat

Tijdens de jaarcampagne heeft Naomi via haar social media content gedeeld onder haar doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Naomi Vichy Badkamer
Naomi Vichy Soleil
Naomi Vichy filler

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.