Ambassadorship

Vichy

Ambassadrice Naomi van As voor Vichy

Vichy heeft sinds 80 jaar het voortouw genomen in cosmetische- en huidverzorgingsinnovatie. Naomi van As is in 2019 en 2020 ambassadrice geweest voor Vichy. Begin 2020 heeft Vichy het ambassadeurschap met Naomi verlengt vanwege het succes in 2019. Naomi gebruikte het merk al meerdere jaren en was daardoor een echt Vichy fan. Zij heeft via haar social mediakanalen laten weten waarom zij zo’n fan is van het merk, welke producten zij gebruikt én wat de voordelen zijn voor je huid.

De samenwerking tussen Naomi en Vichy ging verder dan alleen social media, Naomi is namelijk ook aanwezig geweest bij de Vichy trips, etentjes met andere ambassadrices en product lanceringen om zo de samenwerking te versterken en intensief betrokken te zijn bij het merk.

#VICHYNL

In haar ambassadeursrol heeft Naomi voornamelijk laten zien wat haar favoriete producten zijn, hoe zij deze producten gebruikt en welke voordelen zij ervaart voor je huid. Daarnaast mocht Naomi exclusief als eerste (samen met een aantal andere ambassadrices) de nieuwste producten van Vichy testen. Om de interactie aan te gaan met haar volgers verrast zij hen ook met winacties en kortingscodes.

Het doel van de samenwerking was op zo’n natuurlijk mogelijke manier de volgers van Naomi bekend te laten maken met Vichy en hen de kans te geven te producten op een laagdrempelige manier uit te proberen. Naomi is twee jaar een succesvolle ambassadrice geweest voor Vichy.

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Naomi van As en Vichy tot stand gekomen. Naomi haar doelgroep past bij de doelgroep welke Vichy wil bereiken met de campagne, namelijk vrouwen tussen 20-50 jaar. Daarnaast gebruikte Naomi de producten van Vichy al meerdere jaren en kan daarom de boodschap zo goed en geloofwaardig mogelijk vertellen. Naomi is voor Vichy echt een ambassadrice en probeert echt voor binding met het merk te gaan door bijvoorbeeld bij verschillende tripjes en events aanwezig te zijn.

Het resultaat

Tijdens het ambassadeurschap van twee jaar heeft Naomi via haar social media content gedeeld onder haar doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.