Influencer marketing

Vichy

Uitgangspositie Partnership Vichy

Vichy heeft sinds 80 jaar het voortouw genomen in cosmetische- en huidverzorgingsinnovatie. De kracht komt van Mineraliserend Thermaal Water voor een sterkere huid. De producten van Vichy zijn effectief voor alle huidtypes. Om haar producten bekend te maken heeft Vichy een samenwerking gezocht met meerdere influencers, waaronder Naomi van As. Vichy heeft ervoor gekozen om een lange termijn samenwerking aan te gaan met Naomi.

CAMPAGNE 2019 

Idéal Soleil

De eerste post stond in het teken van de zon; de zonbescherming producten van Vichy. Huidkanker is namelijk een van de meest voorkomende kankersoorten in Nederland en Vichy wilde al vroeg in het jaar aandacht brengen aan deze problematiek en mensen bewust maken van de urgentie om goed te smeren. Vichy biedt (een van de) best geteste zonnebeschermingsproducten van Nederland vanwege de sterke filter.

Minéral 89 lijn

De tweede post stond in het teken van de Minéral 89 lijn. De M89 zorgt voor een ‘boost’ van de huid, speciaal voor de gevoelige huid onder de ogen.

De derde post stond in het teken van haar eigen favoriete product. De Minéral 89 booster is fris en tegelijkertijd hydraterend en daarom haar favoriet!

Peptide-C Anti-Aging ampullen

De vierde post stond in het teken van de Peptide-C Anti-Aging ampullen. De ampullen laten de huid stralen en helpen verschillende soorten rimpels verminderen.

CAMPAGNE 2020

Mineral 89 sheet masker

De eerste post stond in het teken van het versterken van de huid. Het masker zorgt voor een herstel binnen 10 minuten met een formule dat bestaat uit 89% mineraliserend water.

Idéal Soleil

De tweede post stond in het teken van het beschermen tegen de zon. Vichy heeft naast de lijn voor volwassenen, ook een lijn (Wet Skin Gel SPF50+ Kids) uitgebracht voor kinderen. Speciaal voor de gevoelige huid en het kan aangebracht worden op een natte huid.

Mineral 89 booster en eye serum

De derde post stond in het teken van (nog steeds) Naomi haar favoriete product. Het verfrist, hydrateert en geeft een boost aan de huid. Daarnaast is het eye serum geschikt voor de gevoelige huid rondom de ogen.

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports en &.agency is de samenwerking tussen Naomi van As en Vichy tot stand gekomen. Naomi haar doelgroep past bij de doelgroep welke Vichy wil bereiken met de campagne, en Naomi gebruikt de producten van Vichy en is al langere tijd fan. Naomi is voor Vichy echt een ambassadrice en &.agency probeert samen met Vichy echt voor binding met het merk te gaan door bijvoorbeeld verschillende tripjes en events.

Het resultaat

Tijdens de jaarcampagne heeft Naomi via haar social media content gedeeld onder haar doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.