Influencer marketing

Uniqlo

Monique van de Velde centraal in wintercampagne Uniqlo

Om extra aandacht te vragen voor de Heattech kleding is Uniqlo de samenwerking aangegaan met hardloopster en influencer Monique van de Velde. Middels het kanaal van Monique wilde Uniqlo de betrokken en actieve doelgroep bereiken met de campagne #LiveWithHeattech om te laten zien dat de kleding altijd en overal te dragen is. Daarom heeft Monique unieke en ‘on the go’ content gemaakt om de boodschap zo goed mogelijk over te brengen.

#LiveWithHeattech

In de influencer campagne van Uniqlo draaide het om in de maanden oktober, november en december extra aandacht te vragen aan de Uniqlo Heattech kleding. Kleding die je warm houdt door je lichaamswarmte op te vangen en vast te houden. In de campagne is rekening gehouden met verschillende momenten en weersomstandigheden.

Monique haar doelgroep past bij de doelgroep welke Uniqlo wil bereiken met de campagne. Als sporter ben je constant on the move. Daarom wilde Uniqlo graag met Monique samenwerken om te laten zien hoe je in het najaar Heattech kleding kan dragen om je drukke leven ook dan comfortabel te maken.

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports en UPR Agency is de samenwerking tussen Monique van de Velde en Uniqlo tot stand gekomen. Tijdens deze campagne wilde Uniqlo graag samenwerken met Monique om ook hun sportieve doelgroep te bereiken.

Het resultaat

Tijdens de campagne heeft Monique via haar social media content gedeeld onder haar doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.