Brand activation

Snelle Jelle

Uitgangspositie sponsoring ACS 2018

Snelle Jelle was sponsor van de Amsterdam City Swim in 2018. Snelle Jelle sponsorde dit evenement met als hoofddoel om bij de Amsterdam City Swim een real-life doorvertaling van de merkwaardes te realiseren. Hierbij ging het om het verhogen van de geloofwaardigheid, de beleving en het sympathieke karakter rondom het merk. Snelle Jelle koos bewust voor de Amsterdam City swim om de vele overeenkomende kernwaardes tussen het evenement en het merk. De Amsterdam City Swim bood namelijk vele bijzondere verhalen waarmee het merk zich kon associëren op sympathieke wijze.

De campagne #echtedoorzetters

Sport wordt door Snelle Jelle gezien als hét moment voor extra energie, hét doorzetmoment! De Amsterdam City Swim zit vol met verhalen over ‘echte’ doorzetters; een directe real-life doorvertaling van de merkwaardes van Snelle Jelle. Degene die ondanks alle tegenslagen doorgaat, die kracht en energie toont om de volgende uitdaging aan te gaan, of de draad op te pakken.

Rondom het sponsorship werden drie doorzetters gevolgd in hun voorbereiding voorafgaand aan het evenement en gebruikt voor een 9 video’s grote influencers campagne van circa 3-4 maanden.

Rol Influencers of Sports

In opdracht van House of Sports, organisator van de Amsterdam City Swim, heeft Influencers of Sports gezorgd voor een perfecte match met drie #echtedoorzetters.

Het resultaat

Tijdens de campagne #echtedoorzetters werden drie influencers via Influencers of Sports ingezet. Hiermee werden verschillende video's opgenomen die verspreid werden via de social media kanalen van Snelle Jelle en Amsterdam City Swim. Zie hieronder het resultaat!

‘Snelle Jelle gaat graag verder waar andere stoppen, ‘nog effe een stukkie’. Met behulp van Influencers of Sports zijn we in staat geweest om drie hele unieke verhalen te vertellen van Theo, Lobke en Jill, in aanloop naar de Amsterdam City Swim. Allemaal in strijd met ALS op hun eigen manier, maar wel allemaal vol strijdbaarheid en met een onuitputbaar doorzettingsvermogen. Met recht échte doorzetters..’

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.