Brand awareness

Sensodyne

Yvette Broch centraal in campagne Sensodyne

Sensodyne lanceerde in 2020 de nieuwe Proglasur tandpasta en heeft hiervoor sportinfluencer Yvette Broch ingezet voor hun grootschalige campagne! Middels het Instagram-account van Sensodyne wilde het merk de volgers van Yvette meer inzicht geven in het ochtendritueel en het belang van tanden poetsen, mét de nieuwe variant van de Sensodyne Proglasur lijn. Sensodyne Proglasur is speciaal geformuleerd om het glazuur te versterken en daarmee te beschermen tegen zuuraanvallen die tanderosie veroorzaken.

#ProglasurNL

In de influencer campagne van Sensodyne draaide het niet alleen om meer bekendheid te genereren rondom het merk, maar ook het belang te laten zien van een goed en standaard ochtendritueel, waarbij tanden poetsen een grote rol speelt.

Het doel van deze campagne was om de volgers van Yvette uit te leggen hoe belangrijk het is om je tanden te poetsen vóór het ontbijt in plaats van na het ontbijt. En om bewustwording te creëren bij mensen op het gebied van tanderosie en het verzorgen van je gebit. Yvette heeft met drie posts en meerdere story’s deze campagne succesvol uitgezet. Hierin gaf zij voornamelijk de boodschap en inzichten mee dat het heel belangrijk is om je gebit te beschermen.

 

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Yvette Broch en Sensodyne tot stand gekomen. Tijdens de campagne wilde Sensodyne graag samenwerken met Yvette omdat de doelgroep van Sensodyne Proglasur te weinig bewust is van de do’s en dont’s van goed tanden poetsen en veel volgers uit Yvette’s doelgroep overeenkomen met de target-doelgroep van Sensodyne.

Het resultaat

Tijdens de campagne heeft Yvette via haar social media content gedeeld onder haar doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.