Influencer marketing

Sensodyne

Yvette Broch centraal in campagne Sensodyne

Om de bekendheid van hun tandpasta Proglasur te vergroten heeft Sensodyne influencer Yvette Broch ingezet. Middels het Instagram account van Sensodyne wilde Sensodyne de volgers van Yvette meer inzicht geven in het ochtendritueel en het belang van goed je tanden poetsen en dan voornamelijk met Sensodyne Proglasur. Sensodyne Proglasur is speciaal geformuleerd om het glazuur te versterken en daarmee te beschermen tegen zuuraanvallen die tanderosie veroorzaken.

#ProglasurNL

In de influencer campagne van Sensodyne draaide het niet alleen om meer bekendheid te genereren rondom hun merk, maar ook het belang te laten zien van een goed ochtendritueel en het op de juiste manier poetsen van je tanden mét de juiste tandpasta.

Het doel van deze campagne was om de volgers van Yvette uit te leggen hoe belangrijk het is om te poetsen voor het ontbijt in plaats van na het ontbijt om tanderosie te voorkomen. In de posts en story’s van Yvette werd inzicht gegeven in hoe belangrijk het is om je gebit te beschermen. Yvette heeft met drie posts en meerdere story’s deze campagne succesvol uitgezet.

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Yvette Broch en Sensodyne tot stand gekomen. Tijdens de campagne wilde Sensodyne graag samenwerken met Yvette omdat de doelgroep van Sensodyne Proglasur nog weinig weet van tanderosie. Yvette heeft veel volgers uit deze doelgroep van jonge mensen rond de 25 jaar.

Het resultaat

Tijdens de campagne heeft Yvette via haar social media content gedeeld onder haar doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.