Ambassadorship

Naïf

Naomi van As ambassadrice van Naïf Care

In 2021 hebben we al veel zomerse dage gehad en kunnen genieten van de zon, maar dat betekent ook: smeren, smeren, smeren! Hét perfect moment om de lange termijn samenwerking tussen Naomi van As en Naïf Care af te trappen met de natuurlijke zonnebrand.

De zonnebrand van Naïf is namelijk waterproof, plakt niet én is ook nog eens beter voor het milieu. Ideaal om je huid én de natuur te beschermen, zo vindt ook Naomi. Gedurende 2021 zal Naomi haar ervaring delen van meerdere producten en deze onder de aandacht brengen via haar Instagram kanaal.

 

#NAÏFLOVESNAOMI

In haar ambassadeursrol laat Naomi voornamelijk zien wat haar favoriete producten zijn, hoe zij deze producten gebruikt en welke voordelen zij ervaart voor haar huid. Naïf wil de vrouwelijke doelgroep bereiken, maar ook de (jonge) moeders. Naomi haar volgers bestaat grotendeels uit vrouwen en sluit dus perfect aan op de doelgroep die Naïf wil bereiken.

Het doel van de samenwerking is om op zo’n natuurlijk mogelijke manier de volgers van Naomi bekend te laten maken met Naïf en hen de kans te geven de producten op een laagdrempelige manier uit te proberen. Naomi deelt daarom het hele jaar door een kortingscode welke haar volgers kunnen gebruiken bij het bestellen van de producten.

 

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Naomi en Naïf Care tot stand gekomen. We hebben als gezamenlijk doel om de vrouwelijke doelgroep en jonge moeders te bereiken en de boodschap van Naïf via de kanalen van Naomi op de juiste manier over te brengen naar haar volgers.

Het resultaat van de samenwerking!

Tijdens de campagne zal Naomi gedurende 2021 content delen. Zie hieronder het resultaat tot zover!

Bekijk meer cases!

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.